Aldi Pécs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Aldi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.3 - 8 értékelés

Aldi újság 2019.05.29-ig

Érvényes: 2019.05.23-tól 2019.05.29-ig 4 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.05.20

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 4 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Mobiltelefon , Fűnyíró , Fedél , Mosópor , Kés , Mosószer , Fehérítő , Párna , Olló , Hűtőtáska , Szoknya , Gyűrű , Táska , Bőrönd , Ventilátor , Játék , Növény , Függőágy , Sátor , Ablak és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Aldi akciós termékek

Aldi más városokban

Információ a Aldi újságról

Több Információ a Aldi márkáról, Pécs városban

Az Aldi Pécsett

 

A Dunántúl legnagyobb városában, a baranyai megyeszékhelyen 2008 áprilisában az első üzletei egyikét nyitotta meg a német diszkontlánc. A közel 150 ezer fős településen mára három Aldi is a vásárlók rendelkezésére áll. A Siklósi út mellett, a köztemetőnél található áruházukon túl 2013-ban a 6-os út mellett nyílt meg bolt, illete a Mohácsi út közelében helyezkedik el a harmadik pécsi Aldi üzlet.

 

A pécsi Aldi-üzletek választéka

 

Az Aldi Pécsen a sajátmárkás, minőségi termékek széles választékát nyújtja a pécsi és környékbeli vásárlóknak. Polcain megtalálhatóak a friss élelmiszerek, így a húsáru, friss (akár gluténmentes) péksütemények, hagyományos és laktózmentes tejtermékek, sokféle zöldség és gyümölcs, továbbá mélyhűtött és tartós élelmiszertermékek, vegyiáru és illatszer, valamint a rendszeresen változó nem-élelmiszer jellegű termékkínálat a ruházattól a barkácskellékekig, lakberendezési termékektől a műszaki cikkekig.

 

Aldi akciós újság Pécsen

 

A weboldalunkon elérhető akciós újságban szerepelnek az Aldi Pécs pénztárcabarát heti akciói. Az aktuális online akciós katalógus ajánlatait figyelembe véve okosabban vásárolhat be a pécsi Aldi áruházakban. Nálunk garantáltan mindig a legújabb Aldi szórólap áll az Ön rendelkezésére.

 

A pécsi Aldi áruházak elérhetőségei:

 

Központi ügyfélszolgálat telefonszáma: +36-23-504-680

 

  • Zsolnay Vilmos utca 48.

A Zsolnay utcai Aldi nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-20:00

vasárnap: 08:00-18:00

 

  • Árnyas utca 25.

Az Árnyas utcai Aldi nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-20:00

vasárnap: 08:00-18:00

 

  • Tüzér utca 5/A

A Tüzér utcai Aldi nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-21:00

vasárnap: 08:00-18:00

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem