A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Lidl Oroszlány akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Lidl márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 5 - 4 értékelés
Újságok Termékek

Lidl újság 2018.10.17-ig

Érvényes: 2018.10.11-tól 2018.10.17-ig Közzétéve: 2018.10.08

Nézz meg 49 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 2 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Akku , Kés , Párnahuzat , Mosószer , Tepsi , Sütőforma , Tányér , Légfrissítő , Párna , Mellény , Pulóver , Pizsama , Légkondicionáló , Pelenka , Növény , Időzítő , Adapter , Szőnyeg , Tükör , Ragasztó és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
2 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Hasonló reklámújságok
Szupermarketek

TOVÁBBI 8 REKLÁMÚJSÁG, A Szupermarketek KATEGÓRIÁBAN

Lidl akciós termékek

NÉZZ MEG MINDEN TERMÉKET!

Több Információ a Lidl márkáról, Oroszlány városban

A Lidl történetének fontosabb eseményei

 

 

 

 

 

A Lidl egy németországi kereskedelmi lánc, amely az élelmiszerek mellett számos úgynevezett non-food terméket is forgalmaz. A vállalat alapjául szolgáló céget még a XX. század első felében, 1930 körül alapították Németországban. A következő évtizedek finoman szólva sem alakultak jól a cég számára, viszont a ’70-es évek tájékán magára talált, és egy teljesen egyedi koncepció alapján létrehozta a saját arculatát. A vállalat áruházai egyre népszerűbbé váltak a német vásárlók körében, a minden igényt kielégítő termékpalettának, és a színvonalas kiszolgálásának köszönhetően. A Lidl a nemzetközi piac akadályait is sikerrel vette, és napjainkban az európai piac élelmiszer és non-food szegmensének legnagyobb áruházláncát mondhatja magáénak. A Lidl 2004 óta van jelen hazánkban. Az alkalmazottjainak száma meghaladja a 4000-et, és a közel 200 üzletét 3 logisztikai központ szolgálja ki.

 

Lidl Oroszlány – termékkínálat

 

Az oroszlányi Lidl áruházban bármit megtalálhatunk, amire csak a hétvégéi, vagy hátközben nagybevásárlásaink alkalmával szükségünk lehet. Az üzletben széles választék található különféle típusú élelmiszerekből (mirelit termékek, húsipari termékek, húsfélék, tejtermékek, zöldségek és gyümölcsök, pékárúk, tartós élelmiszerek, üdítők, alkoholos italok, édességek, diabetikus termékek, biotermékek stb.). Emellett hatalmas kínálat áll a rendelkezésünkre szépségápolási termékekből, háztartási vegyszerekből, állatfelszerelési termékekből, ruházati árucikkekből, kiegészítőkből, szerszámokból stb. is.

 

Funkcionális webes felület

 

A Lidl magyar nyelvű oldalának használata szó szerint gyerekjáték, így bármilyen számunkra szükséges információt pár kattintással fellelhetünk rajta. A nyitóoldalon egy online reklámújság – akciós újság – is elérhető, amiben a legjobb ajánlatok mellett különféle akciók tucatjából szemezgethetünk kedvünkre. A weboldal egy praktikus áruházkereső szolgáltatásnak is otthont ad, amivel egy perc alatt kiválasztható az a Lidl áruház, ami a legközelebb van az aktuális tartózkodási helyünkhöz.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Oroszlány, Környei u. 2.

  • Telefonszám: 06-80-020-534

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:07:00-21:00
    vasárnap:07:00-17:00

  • Email cím:info@lidl.hu   

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!