Obi Nagykanizsa akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Obi újság 2019.06.16-ig

05.06 - 16.06 Obi
05.06 - 16.06 Obi
05.06 - 16.06 Obi
05.06 - 16.06 Obi
05.06 - 16.06 Obi
05.06 - 16.06 Obi
05.06 - 16.06 Obi

Obi újság 2019.12.31-ig

1 lap akciós termékekkel 198 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

A Obi kedvezményes akciói

Obi termékek városban

információ a Obi márkáról

Több Információ a Obi márkáról, Nagykanizsa városban

Néhány gondolat az OBI történetéről

 

 

 

 

 

Az OBI vállalatot Németországban alapították az 1970-ben. A cég székhelye jelenleg az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban található Wermelskirchenben van. Az OBI több, mint két évtizede van jelen Magyarországon; az első hazai OBI áruház 1995-ben kezdte meg a működését a fővárosban. Az azóta eltelt időszakban a cég áruházai az ország összes jelentősebb településén megjelentek, aminek köszönhetően mára a német barkácsáruház hálózat a Kárpát-medence szívében is országos lefedettségűvé vált.

 

OBI Nagykanizsa – termékkínálat

 

A nagykanizsai OBI áruházat felkereső vásárlókat kiváló minőségű termékekből álló rendkívül széles kínálat várja. Ennek köszönhetően gyakorlatilag szinte minden beszerezhetnek az áruházból, ami a házban, illetve a kertben elvégezendő munkálatokhoz szükséges. A prémium minőségű szerszámok, gépek és a kiegészítő termékek (csavarok, anyák, szögek, alátétek stb.) mellett különféle vegyipari termékeket (ragasztóanyagok, festékek, lakkok, tömítőanyagok, alapozók, glettek), háztartási vegyszereket és tisztítószereket, autóápolási termékeket és kiegészítőket (akkumulátorok, hóláncok, szélvédőtörlő lapátok stb.), fürdőszobai kellékeket, kerti bútorokat, kerti szerszámokat, állványokat, valamint számos különféle típusú csempét, járólapot és egyéb burkolatot, lámpákat, ajtókat stb. is megvásárolhatunk a nagykanizsai áruházban.

 

Webes felület és szolgáltatások

 

Az OBI felhasználóbarát kialakítású weboldalán a felhasználók kedvükre böngészhetnek a különböző termékek között, és a webshop funkciónak köszönhetően megvásárolhatják online módon a számukra szükséges termékeket, amelyek kategorizálva találhatók meg a platformon. Az OBI honlapján egy rendkívül praktikus online szórólap – akciós újság – is a vásárlók rendelkezésére áll, ami az éppen aktuális ajánlatok legjobbjait tartalmazza. A nagykanizsai OBI a szolgáltatások tekintetében is rendkívül magasra tette a lécet, és a házhozszállítás mellett egyéb hasznos szolgáltatásokat nyújt a környéken lakók számára: lapszabászat, méretre vágás, festék bekeverés, varrás, utánfutó kölcsönzés, áruhitel.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Récsei út 30. 8800 Nagykanizsa

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!