Lidl Mosonmagyaróvár akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Lidl márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.8 - 13 értékelés

Lidl újság 2019.05.29-ig

Érvényes: 2019.05.23-tól 2019.05.29-ig 6 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.05.20

Nézz meg 49 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 6 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Bor , Akku , Fedél , Kés , Párna , Ruha , Blúz , Táska , Grill , Növény , Grillező , Sátor , Bőr , Lámpa , Tükör , Kép , Asztal , Lábpumpa , Málna , Citrom és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Lidl akciós termékek

Lidl más városokban

Információ a Lidl újságról

Több Információ a Lidl márkáról, Mosonmagyaróvár városban

A Lidl története dióhéjban

 

 

 

 

A Lidl Németországból indult kontinenshódító útjára az 1930-as években. A vállalat kezdetben csupán gyümölcsök nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozott (a II. világháború kezdetéig). Ezt követően a ’70-es évek folyamán alakult ki a ma ismert arculata, és profilja. A Lidl az ezredfordulóig bezárólag igen jelentős sikereket ért el mind a hazai, mind a nemzetközi piacon, aminek eredményként gyakorlatilag nincs is olyan európai ország, ahol ne lenne komplex, kiépített üzlethálózata, illetve lokális logisztikai központja. Magyarországon a Lidl 2004-ben „debütált” 12 áruházzal, és egy teljes felszereltségű logisztikai központtal. Az azóta eltelt közel másfél évtized folyamán a Lidl szinte minden jelentősebb magyar településen megjelent egy – vagy több – kereskedelmi egységgel.

 

Lidl Mosonmagyaróvár - termékkínálat

 

A mosonmagyaróvári Lidl-t felkereső vásárlókat széles választék várja a legkülönfélébb háztartási eszközökből, konyhafelszerelési termékekből, ruházati árucikkekből, és többek között még állateleségekből is. A bolt kínálatában minden szóbajöhető élelmiszer megtalálható (mirelit termékek, zöldségek, gyümölcsök, pékáruk, alkoholos italok, üdítők és ásványvizek, húsipari termékek, előre bepácolt húskészítmények, tejtermékek, tojás, édességek, kávé és teafajták, bio élelmiszerek, konzervek, stb.) Emellett óriási választék található a mosonmagyaróvári boltban háztartási vegyszerekből, kozmetikumokból, és egyéb típusú termékekből is.

 

Színvonalas szolgáltatások és kiváló online platform

 

A Lidl felhasználóbarát kialakítású weboldalán a céggel és az által forgalmazott termékekkel kapcsolatos összes fontos információt fellelhető. Emellett a felhasználók igénybe vehetik a platform üzletkereső funkcióját, és bármikor megtekinthetik az oldalon fent lévő aktuális reklámújság – online szórólap – ajánlatait is. A Lidl kínálatában lévő összes termék a weblapon található online katalógus megnyitásával is megtekinthető, ami a „termékkínálatunk” menüpontra kattintva érhető el.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 49

  • Telefonszám: 06-80-020-534

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:30-22:00
    vasárnap:07:00-17:00

  • Email cím:info@lidl.hu   

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem