Euronics Mosonmagyaróvár akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Euronics márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 27 értékelés

Euronics újság 2019.10.20-ig

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot! 30 nap múlva jár le

Euronics újság 2019.09.30-ig

Nézz meg 41 oldalnyi ajánlatot! 10 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Euronics márkáról

Több Információ a Euronics márkáról, Mosonmagyaróvár városban

Dióhéjban az Euronics-ról

 

 

 

 

 

A multinacionális Euronics nagyvállalat globális szinten 36 országban van jelen, és mintegy 14 ezer kereskedelmi egység forgalmaz külnféle kiváló minőségű műszaki termékeket az égisze alatt. A vállalat magyarországi szekcióját a Vöröskő Kft. működteti;a cég 1200 alkalmazott foglalkoztat és a folyamatos expanziónak köszönhetően igen közel van az országos szintű lefedettség eléréséhez.

 

Euronics Mosonmagyaróvár – termékkínálat

 

Az Euronics Mosonmagyaróváron lévő üzletéből szó szerint minden olyan műszaki cikk beszerezhető, amire csak az embernek szüksége lehet, legyen szó akár az otthonról, vagy példának okáért a gépjárművéről. A bolt kínálatában hatalmas választék áll a városban és a környékén élő vásárlók rendelkezésre többek között háztartási nagygépekből, háztartási kisgépekből, televíziókból, rádiókból és egyéb audio készülékekből, okostelefonokból és egyéb mobil eszközökből, hangfalakból, autóhifi berendezésekből és kiegészítőkből, számítógépekből, laptopokból, tabletekből, különböző számítástechnikai perifériákból, játékkonzolokból és egyéb műszaki berendezésekből.

 

Könnyen használható funkcionális weboldal

 

Az Eruonics magyar nyelvű honlapján egy igényes, felhasználóbarát online webshop is működik, aminek a segítségével bármit pár kattintással megvásárolhatunk a cég által forgalmazott termékek közül. A weboldalon áruházkereső szolgáltatás is található, így pillanatok alatt online módon kiválasztható a tartózkodási helyünk tőszomszédságában lévő Euronics áruház. Emellett azt is érdemes megjegyezni, hogy a legjobb ajánlatok is bármikor elérthetők az oldalon, amihez csupán annyit kell tenni, hogy használjuk az online akciós újság – reklámújság – funkciót. Így biztos, hogy nem maradunk majd legjobb akciókról és a soron következő promóciókról sem. Az Euronics a már említett szolgáltatások mellett házhozszállítást, illetve kedvező konstrukció révén igénybe vehető áruhitelt is biztosít az ügyfelei számára.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Mosonmagyaróvár, 9200 Fő utca 35.

  • Telefonszám: +36 1 411 8434 +36 20 890 0100

  • Nyitva tartás: hétfő-péntek: 08:30-17:00

                                        szombat:08:30-12:30

                                          vasárnap:zárva

Email cím: mosonmagyarovar@euronics.hu