Obi Miskolc akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Hasonló reklámújságok

Barkács és kertészet

Obi akciós termékek

Több Információ a Obi márkáról, Miskolc városban

Az OBI története dióhéjban

 

 

 

 

 

Az OBI barkácsáruházláncot Emil Lux, Manfred Maus és Klaus Birker alapította Németországban. A vállalat az első áruházát 1970-ben nyitotta meg Hamburgban, amit követően igen rövid időn belül a német piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, és európai szintű terjeszkedésbe kezdett. Hazánkban a legelső OBI áruházat 1994-ben adták át Budapesten. A cég nem sokkal ezután a nagyobb vidéki városokat is „célba vette”, aminek köszönhetően napjainkban 29 egysége várja a magyar vásárlókat országszerte. Jelenleg több, mint 20000 különféle termék található meg a vállalat minden egyes áruházának kínálatában.

 

OBI Miskolc - termékkínálat

 

Az OBI Miskolcon található áruháza 2002-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. A szakképzett személyzetnek, a magas színvonalú szolgáltatásoknak és az átlagon felüli termékkínálatnak köszönhetően a miskolci barkácsáruház rövid időn belül belopta magát a régió lakóinak szívébe. Az ide látogatókat a különféle márkás termékekből áll óriási választék várja, legyen szó akár lakásfelújításról, építkezési vagy karbantartási munkálatokról, a kertben használatos eszközökről és berendezésekről, szaniter termékekről, háztartási vegyszerekről, autóápolási termékekről, vagy éppen prémium minőségű burkolóanyagokról. A miskolci OBI kínálatában természetesen számtalan kiváló minőségű világítástechnikai eszköz (lámpák, izzók, elosztók, kapcsolók stb.), fürdőszoba és konyhai kiegészítő (bútorok, munkalapok, tükrök, mosogató tálcák, kádak, csaptelepek) is található, és az egyéb termékek skálája is igen széles (kerti bútorok, hintaágyak, vegyszerek, növényvédő szerek, kerti tóépítési kellékek stb.).

 

Színvonalas szolgáltatások & könnyen használható online webshop

 

A szolgáltatások tekintetében az OBI miskolci áruháza a magyar vásárlók számára ugyanazt a magas színvonalat nyújtja, mint a németországi ügyfelei esetében. Ennek hála a környékbeli vásárlók olyan szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint például a lapszabászat, az utánfutó kölcsönzés, a függönyvarrás, a szaktanácsadás, valamint az házhoz szállítás és a kedvezményes áruhitel. A cég honlapján egy felhasználóbarát kialakítású online webshop is működik, aminek segítségével pár kattintással megrendelhető minden olyan termék, ami a vállalat aktuális kínálatában szerepel, illetve a honlapon fent lévő akciós újság oldalain megtalálható.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Szentpéteri kapu 103. 3526 Miskolc

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem