Aldi Miskolc akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Aldi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.3 - 8 értékelés

Aldi újság 2019.05.29-ig

Érvényes: 2019.05.23-tól 2019.05.29-ig 4 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.05.20

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 4 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Mobiltelefon , Fűnyíró , Fedél , Mosópor , Kés , Mosószer , Fehérítő , Párna , Olló , Hűtőtáska , Szoknya , Gyűrű , Táska , Bőrönd , Ventilátor , Játék , Növény , Függőágy , Sátor , Ablak és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Aldi akciós termékek

Aldi más városokban

Információ a Aldi újságról

Több Információ a Aldi márkáról, Miskolc városban

Az Aldi Miskolcon

 

Az észak-magyarországi régió legnagyobb településén, a 150 ezres lakosságú borsod-abaúj-zempléni megyeszékhelyen két Aldi-áruház várja a vásárlókat. A Győri kapunál 2008-ban megnyitott bolton kívül a nagyváros déli végén, Görömbölynél található egy további Aldi üzlet.

 

A miskolci Aldi-üzletek választéka

 

A miskolciak és környékbeliek igényeit az Aldi Miskolcon is kedvező árú termékekkel szolgálja ki - az alapvető friss élelmiszerféleségek (pékáru, húsáru, tejtermékek, zöldség-gyümölcs), a tartós és mirelit élelmiszerek, a háztartási vegyiáru, illatszerek és szépségápolási cikkek, valamint a szezonális és akciós termékek széles palettája a konyhai és lakberendezési termékektől a műszaki cikkeken át barkácseszközökig, ruházati és sportcikkektől a játékokig egyaránt fellelhető az áruházlánc boltjaiban.

 

Aldi akciós újság Miskolcon

 

Az Aldi Miskolc előnyös heti akciói az itt elérhető friss akciós újságban olvashatóak. Mielőtt ellátogat a miskolci Aldi üzletekbe, az éppen aktuális online akciós katalógus kedvezményes termékajánlatai segítségével takarékosabban megtervezheti bevásárlását. Biztos lehet abban, hogy ezen a honlapon mindig a legfrissebb Aldi szórólap áll rendelkezésre.

 

A miskolci Aldi áruházak elérhetőségei:

 

Központi ügyfélszolgálat telefonszáma: +36-23-504-680

 

  • Kiss Ernő utca 13/A (Győri kapu) (2008)

A Kiss Ernő utcai Aldi nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-21:00

vasárnap: 08:00-18:00

 

  • Pesti út 6. (Görömböly, déli szél)

A görömbölyi Aldi nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-21:00

vasárnap: 08:00-18:00

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem