Minden Lidl Magyarország üzlet

Válaszd ki a városodat, és nézz meg minden ajánlatot a környéken
i

Ez az űrlap tárolja nevedet, e-mail címedet, nemedet és a megadott várost. Az adatokat arra használjuk fel, hogy rendszeresen személyre szabott e-maileket küldjük a kiválasztott promóciókkal. A fiókod beállításaiban könnyen megváltoztathatod vagy letörölheted az általad benyújtott adatokat. Az adatokat kizárólagosan ccsak a jó minőségű, és személyreszabott szolgáltatás nyújtásának céljából használjuk fel. Az adatokat csak olyan partneri platformokkal oszthatjuk meg, amelyeken keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.


A LIDL TÖRTÉNETE

 

A Lidl 1930-ban Németországban alapított vállalat, amely ma Európa 28 országában, valamint az Egyesült Államokban jelen lévő kiskereskedelmi üzletlánc. Székhelye Neckarsulmban található. Diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózata - amely Európában a legnagyobb - több mint 10.000 üzletet foglal magába.

 

A LIDL MAGYARORSZÁGON

 

A cég a magyar kiskereskedelmi piacon 2004-ben jelent meg - ekkor nyitotta meg első 12 üzletét és első logisztikai központját. Ma közel kétszáz magyarországi áruháza található meg több mint száz különböző településen, és három logisztikai központtal rendelkezik (Székesfehérváron, Hejőkürtön és Szigetszentmiklóson).

 

A vállalat a kiskereskedelmi láncok rangsorában 2017-ben 450 milliárd forintos bruttó bevételével az ötödik helyet foglalta el. Több mint 4000 dolgozót foglalkoztat Magyarországon.

 

A Lidl üzletei friss, helyben sütött pékárut, változatos zöldség-gyümölcs választékot, friss húsárut, tejtermékeket, tartós és mélyhűtött termékeket, valamint rendszeresen megújuló háztartási nem-élelmiszer termékkört kínálnak ruházattól a szerszámokig. Egyes budapesti boltjaikban már gyorséttermi jellegű meleg ételeket is árulnak elvitelre.

 

A diszkont élelmiszerboltok esetében jellemző korlátozottabb választék mára 1400 különféle áruféleségre bővült szortimentet takar. Az elmúlt évek során egyre több egészségtudatos, gluténmentes, laktózmentes, illetve biotermék jelent meg a kiskereskedelmi bolthálózat kínálatban.

 

LIDL AKCIÓS ÚJSÁG

 

A Lidl akciós újságja egész év során minden héten kedvező ajánlatokkal jelenik meg; a reklámújságban szereplő, csütörtöktől szerdáig tartó heti akciók között biztosan mindig találnak kedvükre valót az áruház vásárlói. Az aktuális Lidl katalógus honlapunkon kényelmesen böngészhető.

Mutass többet...

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem