A szolgáltatásminőség biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheti a cookie-kat. Tudja meg, hogyan működik a beállításokban

Minden Lidl Magyarország üzlet

Válaszd ki a városodat és nézd meg az összes ajánlatot a környéken
i

Ez az űrlap összegyűjti nevét, e-mail címét, nemét és városát. Az adatokat arra használjuk fel, hogy rendszeresen személyre szabott e-maileket küldjük a kiválasztott promóciókkal. Könnyen megváltoztathatod vagy letörölheted az általad benyújtott adatokat a fiókod beállításaiban. Az adatokat csak és kizárólagosan a jó minőségű és személyre szabott szolgáltatás nyújtásának céljaira használjuk fel. Az adatokat megoszthatjuk csak olyan partneri platformokkal, amelyeken keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.


A Lidl élelmiszer-kereskedelmi hálózatként működő vállalat, amely az erőteljes expanziónak köszönhetően Európában és határain túl is eredményesen fejlődik. 
A Lidl-t Németországban alapították az 1930-as években. Mára már Európa legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatát tudhatja magáénak. A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg piaci szereplőként, amikor első logisztikai központját és 12 üzletét megnyitotta. Mára már országszerte közel kétszáz áruháza, 3 logisztikai központja (Székesfehérvár, Hejőkürt, Szigetszentmiklós) és több mint 4000 dolgozója van. Az elmúlt néhány évben a diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatok között átvette a vezető szerepet, és az első 10 között szerepel az üzletláncok rangsorában is (a napi fogyasztási cikkek kis- és nagykereskedelmében). A Lidl az 1400-at is meghaladó termékeinek beszerzésekor különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, hiszen ezen termékek döntő része számos európai Lidl-áruház polcain is megtalálható.

Mutass többet...
notification circle blue
Hé! Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Nézze meg a reklámújságot ITTés spóroljon pénzt!