A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Lidl Körmend akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Lidl márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 5 - 4 értékelés
Újságok

Lidl újság 2018.09.26-ig

Érvényes: 2018.09.20-tól 2018.09.26-ig Közzétéve: 2018.09.17

Nézz meg 49 oldalnyi ajánlatot!

Mégtöbb megjelenítéseElrejt
2 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Hasonló reklámújságok
Szupermarketek

TOVÁBBI 6 REKLÁMÚJSÁG, A Szupermarketek KATEGÓRIÁBAN

Több Információ a Lidl márkáról, Körmend városban

A Lidl története nagy vonalakban

 

 

 

 

 

A Lidl mondhatja magáénak a legnagyobb élelmiszer hálózatot Európában. A céget az 1930-as években Németországban alapították. Magyarországon 2004-ben lépett be a hazai piacra 12 üzlettel és egy, az kereskedelmi egységeket kiszolgáló logisztikai központtal. Napjainkban a Lidl közel 200 hazai áruházzal rendelkezik országszerte, amelyek zökkenőmentes működését jelenleg 3 logisztikai központ biztosítja. A cég termékpalettájának több, mint 1400-féle különböző termék található, és több, mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat.

 

Lidl Körmend – termékkínálat

 

A körmendi Lidl áruház a város szívében lévő Rákóczi úton található. Az ide betérő vásárlók a hatalmas termékválasztéknak köszönhetően mindent beszerezhetnek itt egy helyen, legyen szó akár hétvégéi nagybevásárlásról, vagy hét közbeni kisebb vásárlásokról. A körmendi Lidl kínálatában egyebek mellett számos különféle élelmiszer (mirelit termékek, húskészítmények, felvágottak, tejtermékek, gyümölcsök, pékáruk, zöldségek, tartós élelmiszerek, alkoholos italok, üdítők, ásványvizek stb.) található, de emellett sok más egyéb termék is: háztartásban használatos vegyszerek, kozmetikumok, állateleségek, ruházati termékek, szépségápolási termékek, szerszámok stb.

 

Könnyen használható online felület

 

A Lidl honlapja a céggel kapcsolatos összes tudnivalót és számos egyéb fontos információt tartalmazza. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a webes felület könnyen, teljes mértékben problémamentesen használható. A kezdőoldalon jól látható helyen található az aktuális ajánlatok tömkelegét tartalmazó akciós újság (online szórólap), aminek a megtekintéséhez csupán rá kell kattintanunk. A cég által forgalmazott termékekkel, egy jól felépített katalógus megnyitása révén ismerkedhetünk meg közelebbről (termékleírásokat, kiegészítő információkat stb. is tartalmaz). A Lidl magyarországi weboldala egy igen praktikus áruházkereső funkciót is magáénak mondhat, aminek a segítségével bárki egy percen belül megtalálhatja a hozzá legközelebb eső Lidl áruházat.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Körmend, Rákóczi út 1891/3

  • Telefonszám: 06-80-020-534

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:30-21:00
    vasárnap:07:00-17:00

  • Email cím:info@lidl.hu   

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!