Obi Keszthely akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Obi újság 2019.08.25-ig

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot! 7 nap múlva jár le

Obi újság 2019.12.31-ig

1 lap akciós termékekkel 135 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Obi márkáról

Több Információ a Obi márkáról, Keszthely városban

Az OBI áruházlánc története

 

 

 

 

 

Az OBI a kontinens egyik legnagyobb barkácsáruház hálózata. A németországi székhelyű vállalat az első áruházát Hamburgban nyitotta meg 1970-ben. Ezt követően a cég rohamléptékű terjeszkedésbe kezdett, aminek eredményeként néhány év leforgása alatt szinten minden német nagyvárosban megjelent, és az ágazat egyik meghatározó piaci szereplőjévé nőtte ki magát. Hazánkban az OBI 1994-ben nyitotta meg az első áruházát (Budapesten). Az azóta eltelt évek alatt több, mint kéttucatnyi új egység kezdte meg működését az ország különböző pontjain lévő megyeszékhelyeken, és egyéb jelentősebb településeken.  

 

OBI Keszthely - termékkínálat

 

Az OBI keszthelyi egysége a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Alpha Parkban található, és 2010 óta várja a barkácsolás szerelmeseit színvonalas szolgáltatásaival és elképesztően széleskörű termékpalettájával. A keszthelyi OBI áruházba látogatók természetesen nem csupán a barkácsoláshoz szükséges szerszámokat, kiegészítőket, alapanyagokat stb. találhatják meg az üzlet polcain, hanem számos egyéb árucikket is. Legyen szó akár burkolásról, festésről, gipszkartonozásról, betonozásról vagy bármely egyéb házkörüli, házon belüli munkáról, ebben az áruházban minden egy helyen beszerezhető, ráadásul rendkívül kedvező áron. Emellett a vásárolók kedvükre válogathatnak az OBI kínálatában található fürdőszobai bútorok és kiegészítő termékek, kerti bútorok, lámpák, autófelszerelési cikkek, valamint a különféle vegyipari termékek (festékek, lakkok, hígítók, tömítő anyagok, ragasztószerek stb.) közül.

 

Webes felület & elérhető szolgáltatások

 

Az OBI áruházlánc webes platformján a cég által forgalmazott összes termék megtalálható, és természetesen online módon meg is vásárolható. A könnyebb eligazodás végett a különböző árucikkek termék kategóriákba (pl. Kert és szabadidő, Műszaki, Lakáskultúra, Fürdőszoba, Konyha stb.) vannak besorolva, így bárki pillanatok alatt kiválaszthatja a keresett árucikket. A legújabb ajánlatok a honlapon fent lévő akciós újság megnyitása révén is megtekinthetők.

Az OBI keszthelyi egysége esetében is igénybe vehetők a más városokban is elérhető szolgáltatások, mint például a házhoz szállítás, a lapszabászat, a festékek igény szerinti bekeverése, az utánfutó kölcsönzése, illetve az áruvásárlási hitel.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Frech Miklós u. 4. 8360 Keszthely

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.huA szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem