Obi Kecskemét akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Obi újság 2019.06.02-ig

Érvényes: 2019.05.22-tól 2019.06.02-ig 9 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.05.22

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 9 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Grill , Latex , Alap , Kefe , Kompresszor , Pad , Asztal , Paprika , Paradicsom , raklap , Top , CD , motor , Zuhany , Nagy , Pavilon , kert , Szilikon , Gardena , Homlokzat és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Obi újság 2019.12.31-ig

Érvényes: 2019.03.06-tól 2019.12.31-ig 221 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.26

1 lap akciós termékekkel

Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Barkács és kertészet

Obi akciós termékek

Több Információ a Obi márkáról, Kecskemét városban

Az OBI barkácsáruházlánc európai és hazai története

 

 

 

 

 

Az OBI története 1970-re nyúlik vissza. A barkácsáruház hálózat alapjául szolgáló anyagcéget (OBI GmbH & Co. Deutschland KG) Manfred Maus, Klaus Birker, és Emil Lux alapított meg Németországban, amit követően nem sokkal később megnyitotta kapuit az első áruház is Hamburg városában. A vállalat a következő két évtized folyamán piacvezető pozícióba került, és 1991-ben más európai országokban is egymás után kezdték meg működésüket az új egységei. Az OBI hazánkban 1994 óta van jelen a piacon. Az első magyarországi áruház Budapesten kezdte meg a működését, az első vidéki OBI pedig Tatabányán (1994). Jelenleg a cég 29 barkácsáruházzal várja a magyar vásárlókat országszerte, amelyek közül 20 vidéken, 9 Budapesten, illetve a főváros közvetlen környékén található.

 

OBI Kecskemét – termékkínálat

 

A kecskeméti OBI 2008 óta áll a városban és az agglomerációban lakók rendelkezésre. Az áruház minőségi, márkás termékek rendkívül széles választékával, és hatalmas kínálattal várja a vásárlókat, aminek köszönhetően a legkülönfélébb kézi, sűrített levegős és elektromos szerszámok, a különböző jellegű szerelési és felújítási munkákhoz (burkolás, festés stb.) kellő termékek, alapanyagok, kiegészítők és kellékek is beszerezhetők itt. Emellett az OBI számos különféle, kiváló minőségű bútort (kerti bútorok, fürdőszobai bútorok, konyhabútorok), a lakásban használatos kiegészítőt és vegyszert, és rendkívül nagyszámú világítástechnikai berendezést is forgalmaz. Az áruház termékpalettáján az autóápoláshoz szükséges termékek, és többek között még mutatós dísznövények, kerti növények is találhatók.

 

Vevők számára nyújtott szolgáltatások és webes platform

 

Az OBI számára kiemelt fontosságú, hogy a vállalat ügyfelei a cég minden egyes egységében prémium minőségű szolgáltatásokat is igénybe vehessenek. Ennek a vevőközpontú szemléletnek hála, a vásárlók számára biztosított a házhozszállítás, a lapszabászat és méretre vágás, a függönyfelvarrás, a festék bekeverés, az utánfutó bérlés valamint a kedvezményes kondíciókkal nyújtott áruhitel is. Az OBI webes platformján megtalálható online akciós újság használata révén a felhasználók értesülhetnek az aktuális akciókról, újdonságokról, kedvezményekről, promóciós programokról. Online vásárlás céljára pedig bármikor igénybe vehetik a vállalat kiválóan felépített webáruházát is.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Izsáki út 12/B. 6000 Kecskemét

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem