Euronics Kapuvár akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Euronics márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 27 értékelés

Euronics újság 2019.08.25-ig

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot! 3 nap múlva jár le

Euronics újság 2019.08.25-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot! 3 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Euronics márkáról

Több Információ a Euronics márkáról, Kapuvár városban

Pár szóban az Euronics története

 

 

 

 

 

Az Euronics egy műszaki cikkek forgalmazására szakosodott multinacionális nagyvállalat, amely 36 országban van jelen világszerte több, mint 14000 kereskedelmi egységgel. A cég (Euronics International Ltd.) székhelye Hollandi fővárosában, Amszterdamban található. Az Euronics magyarországi ágát a Vöröskő Kft. működteti. A haza szekció áruházaiban több, mint 1200 szakképzett alkalmazott várja a magyar vásárlókat.

 

Euronics Kapuvár - termékkínálat

 

A Miskolcon található Euronics áruház kínálatában hatalmas választék található a legkülönfélébb műszaki cikkekből és elektronikai termékekből. Az ide betérő vásárlók többek között óriási kínálatot találhatnak különböző típusú televíziókból, audio készülékekből (pl. MP4 lejátszók, autóhihik, házimozi rendszerek, hangprojektorok, hangszórókból, rádiókból stb.) valamint DVD & Blu-ray készülékekből, okostelefonokból és egyéb mobileszközökből, háztartási nagygépekből (hűtőgépek, mosógépek, tűzhelyek, légkondicionálók, bojlerek, szárítógépek, páraelszívók, fagyasztók stb.), valamint fényképező gépekből, távcsövekből és kiegészítőkből, háztartási kisgépekből (mikrohullámú sütők, porszívók, kávé és teafőzők, vasalók, varrógépek, elektromos borotvák és egyéb termékek stb.), számítógépekből, laptopokból, játékkonzolokból, drónokból, szoftverekből stb.

 

Az Euronics kapuvári áruházába ellátogató vásárlókat minden képzeletet felülmúló kínálat fogadja a legkülönfélébb műszaki cikkekből. Különböző típusú televíziók, rádiók és egyéb audió készülékek, fülhallgatók, MP4 lejátszók, rádiós órák, hangfalak, komplett hifi rendszerek, autóhihi tartozékok, autóhangszórók, autórádió fejegységek, mélynyomó ládák, erősítők, házimozi rendszerek, DVD és Blu-ray készülékek, videojáték konzolok, különböző drónok, okostelefonok, táblagépek, asztali számítógép szettek, laptopok, kiegészítő perifériák, nyomtatók, háztartási nagygépek (hűtők, fagyasztók, mosógépek, szárítógépek, tűzhelyek, bojlerek), háztartási kisgépek (vasalók, hajszárítók, turmixgépek, kávéfőzők stb.), valamint egyéb műszaki berendezések (pl. elektromos borotvák) színesítik a kínálatot.

 

Euronics webes felület

 

Az Euronics honlapján egy kifejezetten praktikus áruház kereső funkció is működik, aminek a segítségével bárki könnyedén kiválaszthatja a hozzá legközelebb elhelyezkedő Euronics áruházat. A weboldalon természetesen a legjobb ajánlatok, promóciók is bármikor megtekinthetők az online szórólap – akciós újság – megnyitása révén. Az Euronics a vásárlói számára kedvező feltételekkel áruhitel is nyújt, illetve házhozszállítást is biztosít. Emellett a cég kínálatában lévő terméket online módon, a webshop-ból is megvásárolhatjuk.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Kapuvár, 9330 Gesztenye sor 5.

  • Telefonszám: +36 20 890 0100; +36 1 411 8434

  • Nyitva tartás: hétfő-péntek: 08:30-17:00

                                       szombat:  08:30-12:30

                                      vasárnap:  zárva

Email cím: kapuvar@euronics.hu