Pepco Kaposvár akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 3.9 - 92 értékelés

Pepco újság lejárati dátum 2022.06.01-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 8 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

8 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Pepco márkáról

Több Információ a Pepco márkáról, Kaposvár városban

A Pepco nemzetközi és magyarországi története

 

 

 

 

 

A Pepco-t 1999-ben alapították Lengyelországban azzal a céllal, hogy egy olyan diszkont hálózatot építenek ki belőle, ami rendkívül kedvező áron kínál minőségi ruházati cikkeket, illetve lakásfelszerelési cikkeket a vásárlók számára. A vállalat rövid időn belül jelentős mértékű sikert ért el a hazai piacon, létrehozta az ország egészét teljesen lefedő bolthálózatát, majd nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Másfél évtized leforgása alatt a Pepco márkanév Európa-szerte ismeretté vált, és a cég több rangos díjat is elnyert. Magyarországon a 2015-ös évben nyitotta meg kapuit az első Pepco üzlet. Az azóta eltelt néhány év alatt a cég hazánkban lévő kereskedelmi egységeinek a száma 129-re növekedett. Gyakorlatilag minden jelentősebb magyar városban van már Pepco üzlet (a nagyobb lélekszámú településeken pl. Miskolc 4 is), így a cég által forgalmazott minőségi ruhák és egyéb termékek bárki számára könnyen beszerezhetőkké váltak.

Pepco Kaposvár – termékkínálat

 

A Pepco kaposvári boltja a Kaposvár Pláza mellett, az Áchim András utcában (Corso Center) várja a városban, és a környékén élő vásárlókat. Az üzlet kínálatában főként kitűnő minőségű női ruhák (cipők, nadrágok, fehérneműk, felső, pulóverek, rövid nadrágok, szezonális termékek, kiegészítők), férfi ruhák és gyermekruhák, konyhafelszerelési árucikkek, minőségi textíliák, a hálószobában használatos termékek (párnák, takarók, ágynemű huzatok stb.), fürdőszobai kellékek (mutatós, praktikus tárolóeszközök, fonott kosarak, fürdőszobai textíliák, törülközők, kilépők, fürdőszoba szőnyeg szettek stb. valamint gyerekjátékok (készségfejlesztő játékok, kifestők stb.) találhatók.

 

Netes felület & szolgáltatások

 

A Pepco magyar nyelvű weboldalának használata teljes mértékben problémamentes a logikus felépítésnek, és a letisztult dizájnnak köszönhetően. Amennyiben idelátogatunk, akkor „első blikkre” minden egyes alkalommal érdemes tüzetesebben átnézni a honlapon fennlévő akciós újság ajánlatait is. Ugyanis amennyiben így teszünk, akkor biztos, hogy nem fogunk lemaradni az éppen aktuális akciókról, kedvezményekről, amelyek révén olcsón szerezhetünk be mindent, amire csak nekünk, vagy a családunk más tagjainak szüksége lehet a ruhatára felfrissítéséhez. Az oldalon található online szórólap természetesen a cég legújabb ruhakollekcióit, és számos egyéb hasznos infót is tartalmaz a legújabb ajánlatok mellett. A Pepco számára fokozott fontossággal bír a vásárlóinak elégedettsége, ezért a cég a megvásárolt termékekhez 30 napos készpénz-visszafizetési garanciát is biztosít.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: 7400 Kaposvár Achim András utca 4.

  • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

  • Nyitva tartás:

    • hétfő-szombat: 09:00 - 20:00

    • vasárnap: zárva

  • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem