A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Cashback promo

Obi Kaposvár akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.5 - 6 értékelés
Újságok

Obi újság 2018.10.28-ig

Érvényes: 2018.10.17-tól 2018.10.28-ig Közzétéve: 2018.10.17

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot!

Mégtöbb megjelenítéseElrejt
9 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Hasonló reklámújságok
Barkács és kertészet

TOVÁBBI 8 REKLÁMÚJSÁG, A Barkács és kertészet KATEGÓRIÁBAN

Több Információ a Obi márkáról, Kaposvár városban

 

 

 

 

 

 

Az OBI egy németországi székhelyű barkácsáruház hálózat, amelyet 1970-ben alapítottak. A cég első áruháza ugyanebben az évben nyitotta meg a kapuit az ország egyik kikötővárosában, Hamburgban. A vállalat napjainkban összességében több, mint 600 egységgel 11 európai országban van jelen; az alkalmazottainak száma meghaladja a 45000-et. Hazánkban az OBI üzletlánc első áruháza 1994-ben kezdte meg működését, amit követően egymás után nyíltak meg a jelentősebb vidéki településeken az új egységek. Jelenleg 29 hazai OBI barkácsáruház várja a magyarországi vásárlókat országszerte.

 

OBI Kaposvár – termékkínálat

 

Az OBI áruházlánc kaposvári egysége 2000-ben vált elérhetővé a vásárlók számára. Az áruház kínálatában a különböző funkciójú és típusú szerszámok mellett szaniter termékek, autóápolási termékek, lakásfelszerelési árucikkek, háztartási eszközök, konyhabútorok, fürdőszobai bútorok, kerti bútorok, elektromos készülékek, világítástechnikai eszközök, vegyszerek, burkolóanyagok, és sok más egyéb termék is található. A cég termékeit a honlapon keresztül a webshop szekcióból is meg lehet rendelni, így bárki vásárolhat a kaposvári barkácsáruházból online módon. Az éppen aktuális ajánlatok is bármikor megtekinthetők az oldalon az erre a célra szolgáló akciós újság – online szórólap – megnyitásával.

 

Kaposvári OBI - szolgáltatások

 

A Kaposváron és vonzáskörzetében lakók bármikor igénybe vehetik az OBI által nyújtott színvonalas szolgáltatásokat is. Ilyen például a házhoz szállítás, a szaktanácsadás, a festék keverés, a varrás, a méretre vágás/lapszabászat, az utánfutó bérlés, valamint a kifejezetten kedvező feltételekkel kínált áruhitel. A kaposvári OBI kiváló ügyfélszolgálattal is rendelkezik, aminek köszönhetően gyors és szakszerű ügyintézésben lehet részünk.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Dr. Kaposváry Gy. u. 2. 7400 Kaposvár

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!