Hozzáférhetőség

 

A prospecto.hu csapata ismeri a világhálóhoz való hozzáférhetőség fontosságát, a használt eszköztől függetlenül. Nap mint nap arra törekszünk, hogy a honlapunkhoz való hozzáférhetőséget megkönnyítsük, nem csak számitógépről vagy laptopról, hanem táblagépről és mobiltelefonról is. A fogyatékos személyek hozzáférhetőségét is meg szeretnénk könnyíteni, ezérta weboldalakat úgy kell megterveznünk, hogy bármely felhasználó egyformán tudjon hozzáférni az információkhoz és funciókhoz.

 

Weboldalunk használata

Olyan betűtípusokat használunk, melyeket minden felhasználó érthet. Minden látható képnek van megfelelő “alt” tagja, ami a kép tartalmára irányít, ha a kép valamiért nem látható. A honlapunkon egyszerűen és közvetlenül lehet böngészni. 

 

Néhány tipp a Prospecto.hu weboldal használatára

 

Hogyan lehet nagyítani vagy kicsinyíteni a weboldal betűtípusát?

A böngészőben található “Eszközök” opcióbol válaszd ki az “Internet Opciókat”. Az “Általános” címkében, kattints rá a “Hozzaférés”-re. Válaszd ki a “Mellőzd a  weboldalakon pontosított betűtípus stílúsát” opciót és kattints az “OK”-re. A Böngésző Menüben kattints a “Nézet”-re, majd  a “Betűméret” opcióra, ahol kiválaszthatod a neked megfelelő betűnagyságot.

 

Hogyan lehet kicserélni a weboldal színeit?

A böngészőben található  “Eszközök” menüben kattints az “Internet Opciók”-ra. Az “Általános” címkében, kattints a “Színek”-re.

Jelöld ki a  “Windows színek használat”-át, a “Szöveg” melletti dobozban, válaszd ki a neked megfelelő színt és kattints az “OK” gombra. Ha a weboldal hátterét szeretnéd megváltoztatni, kattints a “Háttér” opcióra és válaszd ki az neked megfelelő színt. Kattints az “OK” gombra.

 

Hogyan kezdeni a Start-tól?

Az oldaltérkép segítségével gyorsan megkeresheted, és megtekintheted a számodra fontos információkat. 

 

Keresési tippek 

Használd a honlapon található keresési opciót. A kulcsszavak segítségével, a keresőmotor megcélozza azt az adatot, amit keresel. Ha a városodban található valamelyik üzletet keresed, használd a város szűrőtígy a keresés gyors, könnyű és pontos lesz. 

Lépj kapcsolatba velünk 

 

Ha valamilyen probléma merülne fel a böngézés során, vagy bármilyen kérdésed, illetve javaslatod lenne, írj nekünk az alábbi e-mail címre:

E-mail: office@prospecto.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem