A szolgáltatásminőség biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheti a cookie-kat. Tudja meg, hogyan működik a beállításokban

Hozzáférhetőség

Itt, a Prospecto.hu weboldalon, tudjuk mennyire fontos a webhez való hozzáférhetőség, tekintet nélkül az eszközökre, amiket az emberek használnak, hogy internethez tudjanak jutni. Minden nap azon dolgozunk, hogy a legtöbben tudjanak  weboldalunkhoz hozzáférni, nem csak számitógépről vagy laptopról, hanem tabletről és mobilról is. Azon is dolgozunk, hogy fogyatékosok is hozzá tudjanak férni. Ezért a weboldalakat úgy kell megterveznünk, hogy bármely felhasználó egyenértékben tudjon információkhoz és funciókhoz hozzáférni.

Weboldalunk használata

Olyan betütípusokat használunk, melyeket minden felhasználó érthet. Minden látható képnek van megfelelő “alt” tagja, ami a kép tartalmára irányít, ha a kép valamiért nem látható. Böngészni a weboldalunkon nagyon egyszerű és közvetlen. 

Néhány tipp a Prospecto.hu weboldal használatára

Hogyan nagyítani vagy kicsinyíteni a weboldal betűtípusát.?

Az “Eszközök” opcióbol a böngészőn, válassza ki az “Internet Opciókat”. Az “Általános” címkében, kattinson rá az “Hozzaférés”-re. Válassza ki a “Mellőzd a  betűtípus stílúsát, ami a weboldalakon van pontosítva ” opciót és kattinson az “OK”-re. Válassza ki a Böngésző Menüt és kattinson a “Nézet”-re. Aztán válassza ki a “Betű Nagyság” opciót és válassza ki az Önnek megfelelő betű nagyságát.

Hogyan cserélheti a weboldal színeit?

Az “Eszközök” opcióbol a böngészőn, válassza ki az “Internet Opciókat”. Az “Általános” címkében, kattinson rá az “Színek”-re.

Jelölje ki  a  “Windows színek használat”-át, a “Szöveg” melletti box-ra, válassza ki az Önnek megfelelő színt és kattinson az “OK” gombra. Ha a weboldal hátterét akarja változtatni, jelőlje ki a “Háttér” opciót és válassza ki az Önnek megfelelő színt. Kattinson az “OK” gombra.

Hogyan kezdeni a Start-tól?

Használja az oldaltérképet, hogy gyorsan megtekintse és megkeresse amire szüksége van. 

Keresési tippek 

Használja a keresőmotort a weboldal honlapján. Használjon fontos kulcsszavakat, és a keresőmotor megcélozza az adatot, amit keres. Ha valamilyen üzletet keres az Ön városában, használja a város filtert, így a keresése gyors,könnyű és pontos lesz. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot 

Ha valamilyen probléma merülne fel a böngézés során, vagy bármilyen kérdése, vagy javaslata lenne, írjon nekünk a lenti e-mail címre:

Email: office@prospecto.hu

notification circle blue
Hé! Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Nézze meg a reklámújságot ITTés spóroljon pénzt!