Sütiket és harmadik féltől származó sütiket használunk hogy szolgáltatásainkat jobbá tegyük. Tudjon meg többet

cover

Használati feltételek

Legyen szíves, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket a termékek, szoftverek, szolgáltatások használatáról a Broshura.bg. weboldalon.  Az Általános Szerződési Feltételek és a További Feltételek, egy jogilag kötelező érvényű megállapodást alakitanak ki, Ön és a Prospecto.hu weboldal között, az Ön általi szolgáltatások használatát illetően. Fontos, hogy figyelmesen elolvassa el azokat. 

További Feltételek 

HASZNÁLATI FELTÉTELEK a Prospecto.hu weboldal használatát illetően 

Prospecto.hu egy oljan weboldal, amin a bolgár üzletek reklámújságokat lehet megtekinteni. A szolgáltatások használatához nem kell hogy a felhasználó regisztráljon, és ingyenesen lehet használni.

A reklámújságok szerzői joga a szerzőkhőz tartozik. A Prospecto.hu weboldal fenntartja a jogot hogy a Prospecto.hu weboldalra feltöltött reklámújságokat a saját szükségére használja, a hirdetést vagy más kereskedelmi célt beleértve.

A Prospecto.hu weboldal felhasználok beleegyeznek abban, hogy a Prospecto.hu weboldal nem felelős az online kiadva reklámújságok tartalmáért és hitelességért.

A Prospecto.hu weboldal nem felelős a felhasználo által beadott információk elvesztésért vagy megtartása képtelenségért.

A Prospecto.hu weboldal használata ezek a használati feltételek ismerését jelenti, a velük egyetértését és a rendelkezésükkel alkalmazkodását.

notification circle blue
Hé! Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Nézze meg a reklámújságot ITTés spóroljon pénzt!