A szolgáltatásminőség biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheti a cookie-kat. Tudja meg, hogyan működik a beállításokban

Használati feltételek

Legyen szíves, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket a termékek, szoftverek, szolgáltatások használatáról a Prospecto.hu. weboldalon.  Az Általános Szerződési Feltételek és a További Feltételek, egy jogilag kötelező érvényű megállapodást alakitanak ki, Ön és a Prospecto.hu weboldal között, az Ön általi szolgáltatások használatát illetően. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el azokat. 

További Feltételek 

HASZNÁLATI FELTÉTELEK a Prospecto.hu weboldal használatát illetően 

Prospecto.hu egy olyan weboldal, amin a magyar üzletek reklámújságait lehet megtekinteni. A szolgáltatások használatához nem kell hogy a felhasználó regisztráljon, és ingyenesen lehet használni.

A reklámújságok szerzői joga a szerzőkhőz tartozik. A Prospecto.hu weboldal fenntartja a jogot hogy a Prospecto.hu weboldalra feltöltött reklámújságokat a saját szükségére használja, a hirdetést vagy más kereskedelmi célt beleértve.

A Prospecto.hu weboldal felhasználók beleegyeznek abba, hogy a Prospecto.hu weboldal nem felelős az online kiadott reklámújságok tartalmáért és hitelességéért.

A Prospecto.hu weboldal nem felelős a felhasználó által megadott információk elvesztéséért vagy megtartása képtelenségért.

A Prospecto.hu weboldal használata ezen használati feltételek megismerését jelenti, a velük egyetértését és a rendelkezésükkel alkalmazását.

notification circle blue
Hé! Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Nézze meg a reklámújságot ITTés spóroljon pénzt!