Használati feltételek

Használati feltételek

Légy szíves olvasd el a prospecto.hu honlapon található termékekre, szoftverekre, és szolgáltatásokra érvényes  Általános Szerződési.  Az Általános Szerződési Feltételek és a További Feltételek, egy jogilag kötelező érvényű megállapodást jelentenek közted, és a prospecto.hu honlap között, az az általad használt szolgáltatásokat illetően.  Fontos, hogy figyelmesen olvasd el azokat. 

További Feltételek 

HASZNÁLATI FELTÉTELEK a Prospecto.hu weboldal igénybevételét  illetően 

Prospecto.hu egy olyan weboldal, amin a magyar üzletek reklámújságait lehet megtekinteni. A szolgáltatások használatához nem szükséges a felhasználó regisztrációja, és a honlapot ingyenesen lehet használni.

A reklámújságok szerzői joga a szerzőket illeti. A Prospecto.hu weboldal fenntartja a jogot hogy a honlapra feltöltött reklámújságokat a saját szüksége szerint használja, hirdetést vagy más kereskedelmi célokat beleértve.

A Prospecto.hu weboldal felhasználói beleegyeznek abba, hogy a Prospecto.hu weboldal nem felelős az online kiadott reklámújságok tartalmáért és hitelességéért.

A Prospecto.hu weboldal nem felelős a felhasználó által megadott információk elvesztéséért, vagy megörzési képtelenségéért.

A Prospecto.hu weboldal használata csakis ezen használati feltételek elfogadásával, és a velük való egyetértés kifejezése következtében  valósítható meg.

 

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem