Obi Győr akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Obi újság 2019.08.25-ig

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 5 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

5 nap múlva jár le

Obi újság 2019.12.31-ig

1 lap akciós termékekkel 133 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Obi termékek városban

Más városokban érvényes akciók

információ a Obi márkáról

Több Információ a Obi márkáról, Győr városban

Az OBI nemzetközi és hazai magyarországi múltja

 

 

 

 

 

Az OBI a legelső áruházát a németországi Hamburg városában nyitott meg az 1970-es év elején. Nem sokkal ezután a német piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, és 1991-től kezdődően már az ország határain túlra is kiterjesztette működését. Napjainkban az OBI 11 európai országban van jelen. A vállalat hazánkban 1994-ben nyitotta meg az első egységét Magyarország fővárosában, Budapesten. Jelenleg az OBI 9 áruházat működtet Budapesten és a főváros vonzáskörzetében, emellett 20 vidéki egységet üzemeltet.

 

OBI Győr – termékkínálat

 

Az OBI 2013-ban nyitotta meg a győri áruházát (Fehérvári út 3), ami igen rövid időn belül az ország északnyugati régiójában élők egyik kedvenc bevásárlási célpontja lett a minden igényt kielégítő kínálatának, a vevők szakszerű kiszolgálásának, és a cég által nyújtott rendkívül színvonalas szolgáltatásoknak köszönhetően. A győri OBI áruház minden olyan terméket biztosít a régióban élők számára, ami szükséges ingatlan felújítással kapcsolatos munkálatokhoz (festés, burkolás, építési munkák, szerelés). Emellett a cég kínálatában a manuális, pneumatikus és elektromos szerszámok, gépek, berendezések mellett számos kiegészítő, kellék is megtalálható. Az OBI kiváló minőségű vegyszereket, autóápolási termékeket és kiegészítőket, világítástechnikai berendezéseket, bútorokat (konyha, fürdőszoba, kert), és többek között még szoba- és kerti dísznövényeket is forgalmaz.

 

OBI Győr – szolgáltatások & online vásárlás

 

Az OBI-nál fokozott figyelmet fordítanak arra is, hogy az áruházat felkereső vevők magas minőségű szolgáltatásokat vehessenek igénybe. Ennek köszönhetően a megvásárolt termékek házhozszállítása mellett sok más egyéb, rendkívül praktikus szolgáltatás áll az ügyfelek rendelkezésére: például festék bekevertetés, utánfutók kölcsönzése, textíliák megvarratása, munkalapok méretre szabatása, releváns szaktanácsadás, színvonalas ügyfélszolgálat, áruhitel stb. Az OBI magyarországi honlapja egy kiválóan felépített, könnyen használható webshoppal is el van látva, aminek segítségével az online vásárlás szó szerint gyerekjáték, így percek alatt lebonyolítható. Az OBI mindent megtesz annak érdekében is, hogy a vállalat ügyfelei mindig naprakészek legyenek, ezért a honlapon egy jól strukturált akciós újság is található, amiben többek között az aktuális ajánlatok is benne vannak.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Fehérvári út 3. 9023 Győr

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.huA szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem