A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Lidl Győr akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Lidl márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 5 - 4 értékelés
Újságok Termékek

Lidl újság 2018.10.31-ig

Érvényes: 2018.10.25-tól 2018.10.31-ig Közzétéve: 2018.10.22

Nézz meg 57 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 7 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ágy , Laminált , Bor , Akku , Mosópor , Mosógél , Kés , Öblítő , Párna , Kosár , Konvektor , Ruhaszárító , Porszívó , Játék , Gabonapehely , Vágó , Kesztyű , Növény , Bőr , Lámpa és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
7 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Lidl újság 2018.10.24-ig

Érvényes: 2018.10.18-tól 2018.10.24-ig Közzétéve: 2018.10.15

Nézz meg 49 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 0 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ajtó , Bor , Akku , Fedél , Kés , Párnahuzat , Paplan , Mosószer , Serpenyő , Párna , Kosár , Gyertya , Olló , Esőköpeny , Kalap , Ruha , Főzőlap , Sütő , Növény , Riasztó és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Ma jár le! Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Hasonló reklámújságok
Szupermarketek

TOVÁBBI 8 REKLÁMÚJSÁG, A Szupermarketek KATEGÓRIÁBAN

Lidl akciós termékek

NÉZZ MEG MINDEN TERMÉKET!

Több Információ a Lidl márkáról, Győr városban

A Lidl nemzetközi és magyarországi története

 

 

 

 

A Lidl-t alapítás egészen a múlt századig, és azon belül a harmincas évekig nyúlik vissza. A cég Németországban kezdte meg a működését, viszont a II. világháború viszontagságait csak igen nehezen tudta kiheverni. Ennek folytán csak ’70-es évek vége felé állt igazán talpra, de ezt követően rohamléptékű terjeszkedésbe kezdett, és a német élelmiszerdiszkont piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A hazai sikereket meglovagolva a Lidl a nemzetközi piacot is megcélozta, és mára már a legnagyobb üzlethálózatot mondhatja magáénak Európában. A vállalat Magyarországon 2004-ben lépett be a piacra 12 üzlettel és egy minden igényt kielégítő logisztikai központtal. Az azóta eltelt időszakban a Lidl közel 200 üzlettel van jelen hazánkban, így kijelenthető, hogy messzemenően megvalósította az országos lefedettséget.

 

Lidl Győr – termékkínálat

 

Az észak-nyugat magyarországi nagyvárosban a Lidl négy üzletet is működtet, melyek mindegyike ugyanazt a széles termékválasztékot és minőségi szolgáltatásokat nyújtja az agglomerációban élők számára. A Győrben lévő Lidl áruházakat felkereső vásárlók minden igényt kielégítő választékot találnak zöldségekből, gyümölcsökből, biotermékekből, szárított gyümölcsfélékből és magvakból, mirelit termékekből, tejtermékekből, húsfélékből, előre pácolt húsokból, üdítőkből és ásványvizekből, alkoholos italokból (sörök, borok, égetett szeszek), konzervekből stb. Emellett kedvükre válogathatnak a minőségi ruházati termékek, szerszámok, lakásfelszerelési cikkek között is. A győri Lidl boltok kínálatában természetesen a lakásban használatos összes vegyipari termék (takarítószerek, mosószerek, öblítőszerek stb.), valamint különféle kozmetikai termékek, állateleségek (kutya, macska) stb. is található.

 

Könnyen használható, funkcionális weboldal

 

A Lidl magyarországi honlapja minden olyan információt tartalmaz, amire az embernek szüksége lehet a soron következő bevásárlása megtervezéséhez. A webes platformhoz ráadásul mobilos alkalmazások is elérhetők (iOS, Andorid, Windows rendszerű eszközökhöz), amelyek használata révén a legújabb ajánlatok, akciók, leárazások bármikor megtekinthetők. A Lidl honlapján természetesen az éppen aktuális reklámújság, vagy más néven akciós újság is folyamatosan fent van. Ez az online szórólap is tartalmazza mindazokat a hasznos információkat, amiknek birtokában olcsón vehetünk minőség termékeket, amikor legközelebb felkeressük a lakóhelyünk tőszomszédságában lévő Lidl áruházat.

 

Győri Lidl üzletek elérhetőségei

 

 • Cím: Győr, Tihanyi Árpád u. 9.

 • Telefonszám: 06-80-020-534

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:30-21:00
  vasárnap:07:00-17:00

 • Email cím:info@lidl.hu

 

 • Cím: Győr, Szeszgyár u. 6.

 • Telefonszám: 06-80-020-534

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:30-21:00
  vasárnap:07:00-17:00

 • Email cím:info@lidl.hu • Cím: Győr, Mécs László utca

 • Telefonszám: 06-80-020-534

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:30-21:00
  vasárnap:07:00-17:00

 • Email cím:info@lidl.hu

 

 • Cím: Győr, Jereváni u. 42

 • Telefonszám: 06-80-020-534

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:30-21:00
  vasárnap:07:00-17:00

 • Email cím:info@lidl.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!