A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem
Cashback promo

Kika Győr akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Kika márkával

Értékelés: 3.8 - 5 értékelés
Újságok Termékek

Kika újság 2018.11.13-ig

Érvényes: 2018.11.07-tól 2018.11.13-ig Közzétéve: 2018.11.05

Nézz meg 2 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 0 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Kanapé , Szekrény , Bőr , Pad , Fotel és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Ma jár le! Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Kika újság 2018.12.24-ig

Érvényes: 2018.10.31-tól 2018.12.24-ig Közzétéve: 2018.10.29

Nézz meg 52 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 41 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Kávéfőző , Ajtó , Ágy , Kandalló , Laminált , Kanapé , Szekrény , Szűrő , Bögre , Lábtörlő , Fedél , Vödör , Paplan , Serpenyő , Tepsi , Párna , Kosár , Váza , Törölköző , Ruhaszárító és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
41 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Kika újság 2018.11.13-ig

Érvényes: 2018.10.31-tól 2018.11.13-ig Közzétéve: 2018.10.29

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 0 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ágy , Szekrény , Tányér , Gyertya , Törölköző , Polcok , Ágytakaró , Szőnyeg , Lámpa , Tükör , Beton , Képkeret , Kiegészítők , Pad , Matrac , Asztal , Szék , Narancs és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Ma jár le! Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Kika akciós termékek

NÉZZ MEG MINDEN TERMÉKET!

Több Információ a Kika márkáról, Győr városban

Az 1973-ban Herbert Koch által alapított Kika áruházlánc az egyik legjelentősebb szereplő a lakberendezési termékek európai piacán. A vállalat számos országban teljes lefedettségű saját hálózattal rendelkezik, és jelenleg a Signa Holding égisze alatt működik. A Kika mintegy 50000 különböző terméket forgalmaz; a logisztikai központja St. Pölten város szívében található, ahol egy gigászi méretű raktárban (100 ezer négyzetméteres) vannak szisztematikus elhelyezve a különböző típusú bútorok és egyéb termékek. A Kika azt követően, hogy megnyitotta az első magyarországi egységét (2006 április, Győr), rövid időn belül rendkívül népszerűvé vált a hazai vásárlók körében, a megfizethető áron forgalmazott minőségi termékek, illetve a vállalat által nyújtott színvonalas szolgáltatások miatt.

 

Kika Győr – termékkínálat

 

A győri Kika áruház is ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt, mint a hazai hálózat más egységei, aminek köszönhetően az áruházban étterem/kávézó és egy, a gyermekek számára kialakított játszóház is működik. Az idelátogató vevők temérdek, különféle funkciójú minőségi bútor közül választhatják ki a számunkra megfelelőket. Az üzlet kínálatában hatalmas választék található egyebek mellett konyhabútorokból, előszoba bútorokból, nappali és hálószoba bútorokból, irodai bútorokból, kerti bútorokból, fürdőszoba bútorokból. Természetesen emellett se szeri se száma a különböző kiegészítőknek, dekorációs funkciót ellátó termékeknek, textíliáknak, konyhaeszközöknek és berendezéseknek, mutatós óráknak, tükröknek, vázáknak stb.

 

Webáruház, honlap & szolgáltatások

 

A Kika honlapján egy katalógus alapú online webáruház is található, aminek a segítségével perceket alatt bárki kiválaszthatja és megvásárolhatja a különböző bútorokat és egyéb termékeket. A weboldal emellett egyéb praktikus funkciókkal is rendelkezik. Ilyen például az akciós újság, ami az aktuális ajánlatok mellett számos egyéb hasznos információt is tartalmaz, illetve az áruházkereső funkció. A Kika ügyfelei többféle kiváló szolgáltatást is igénybe vehetnek, mint például 3D-s konyhatervezés (helyszíni felméréssel), megvásárolt bútorok összeszerelése, függönyvarrás, gyerekek számára kellemes Kikapcsolódást nyújtó játszóház, illetve az áruházban lévő, ínycsiklandozó finomságokat árusító étterem és kávézó.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Királyszék utca 35. 9012 Győr

  • Telefonszám: 06-96/816-212

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:10:00-20:00
    vasárnap:10:00-19:00

  • Email cím: vevoszolgalat-604@kika.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!