Kika Győr akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Kika márkával

Értékelés: 3.8 - 5 értékelés

Kika újság 2019.05.07-ig

Érvényes: 2019.04.24-tól 2019.05.07-ig 13 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.04.23

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 13 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Laminált , Kanapé , Szekrény , Ajtó , Lábtörlő , Párna , Törölköző , Polcok , Nyugágy , Ablak , Szőnyeg , Lámpa , Tükör , Pad , Vitrin , Fotel , Komód , Matrac , Asztal , Szék és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Kika újság 2019.04.30-ig

Érvényes: 2019.04.17-tól 2019.04.30-ig 6 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.04.15

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 6 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Laminált , Kanapé , Szekrény , Fazék , Tányér , Kenyértartó , Bőr , Kiegészítők , Pad , Fotel , Asztal , Szék , Narancs , Mogyoró , Nagy , árak , Üveg , Szövet , Munkalap , Telefon és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Otthon

Kika akciós termékek

Kika más városokban

Információ a Kika újságról

Több Információ a Kika márkáról, Győr városban

Az 1973-ban Herbert Koch által alapított Kika áruházlánc az egyik legjelentősebb szereplő a lakberendezési termékek európai piacán. A vállalat számos országban teljes lefedettségű saját hálózattal rendelkezik, és jelenleg a Signa Holding égisze alatt működik. A Kika mintegy 50000 különböző terméket forgalmaz; a logisztikai központja St. Pölten város szívében található, ahol egy gigászi méretű raktárban (100 ezer négyzetméteres) vannak szisztematikus elhelyezve a különböző típusú bútorok és egyéb termékek. A Kika azt követően, hogy megnyitotta az első magyarországi egységét (2006 április, Győr), rövid időn belül rendkívül népszerűvé vált a hazai vásárlók körében, a megfizethető áron forgalmazott minőségi termékek, illetve a vállalat által nyújtott színvonalas szolgáltatások miatt.

 

Kika Győr – termékkínálat

 

A győri Kika áruház is ugyanolyan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt, mint a hazai hálózat más egységei, aminek köszönhetően az áruházban étterem/kávézó és egy, a gyermekek számára kialakított játszóház is működik. Az idelátogató vevők temérdek, különféle funkciójú minőségi bútor közül választhatják ki a számunkra megfelelőket. Az üzlet kínálatában hatalmas választék található egyebek mellett konyhabútorokból, előszoba bútorokból, nappali és hálószoba bútorokból, irodai bútorokból, kerti bútorokból, fürdőszoba bútorokból. Természetesen emellett se szeri se száma a különböző kiegészítőknek, dekorációs funkciót ellátó termékeknek, textíliáknak, konyhaeszközöknek és berendezéseknek, mutatós óráknak, tükröknek, vázáknak stb.

 

Webáruház, honlap & szolgáltatások

 

A Kika honlapján egy katalógus alapú online webáruház is található, aminek a segítségével perceket alatt bárki kiválaszthatja és megvásárolhatja a különböző bútorokat és egyéb termékeket. A weboldal emellett egyéb praktikus funkciókkal is rendelkezik. Ilyen például az akciós újság, ami az aktuális ajánlatok mellett számos egyéb hasznos információt is tartalmaz, illetve az áruházkereső funkció. A Kika ügyfelei többféle kiváló szolgáltatást is igénybe vehetnek, mint például 3D-s konyhatervezés (helyszíni felméréssel), megvásárolt bútorok összeszerelése, függönyvarrás, gyerekek számára kellemes Kikapcsolódást nyújtó játszóház, illetve az áruházban lévő, ínycsiklandozó finomságokat árusító étterem és kávézó.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Királyszék utca 35. 9012 Győr

  • Telefonszám: 06-96/816-212

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:10:00-20:00
    vasárnap:10:00-19:00

  • Email cím: vevoszolgalat-604@kika.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem