Euronics Győr akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Euronics márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 27 értékelés

Euronics újság 2019.08.20-ig

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot! 2 nap múlva jár le

Euronics újság 2019.08.25-ig

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot! 7 nap múlva jár le

Euronics újság 2019.08.25-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot! 7 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Euronics márkáról

Több Információ a Euronics márkáról, Győr városban

Az Euronics Győrben

 

A Győr-Moson-Sopron megye székhelyén található Euronics szakáruház 1300 négyzetméteren várja a vásárlókat. A nyugat-dunántúli nagyváros Euronics-üzlete a Győr Pláza területén található. Az Adyvárosban, a 82-es főút közelében elhelyezkedő bevásárlóközpont gépjárművel, illetve számos helyi és helyközi busszal megközelíthető a győriek és a környékbeliek számára.

 

A győri Euronics műszaki áruház választéka

 

A szaküzlet műszaki termékek gazdag kínálatával várja a vásárlóközönséget. Ebben megtalálhatóak a tévék, házimozik és hangfalrendszerek, a mobiltelefonok és navigációs berendezések, a konyhai kis- és nagygépek a robotgéptől és olajsütőtől a hűtő- és fagyasztószekrényeken át a tűzhelyig, szépségápolási cikkek, fényképezőgépek, akciókamerák és más fotó-videó eszközök, valamint iroda- és számítástechnikai termékek, drónok és játékkonzolok, és számos egyéb műszaki, elektronikai termékféleség.

 

Euronics akciós újság Győrben

 

A honlapunkon bármikor praktikusan böngészhető akciós reklámújság(ok) lapjairól Ön is megtudhatja, hogy az Euronics győri szakáruháza milyen kedvező akciókkal várja az érdeklődőket. A legfrissebb online szórólapok tájékoztatnak a rendszeresen megújuló kedvezmények mellett akár egy-egy márka vagy kiemelt termékfajta időszakos ajánlatairól is. Nálunk garantáltan egytől-egyig rendelkezésre áll valamennyi aktuális Euronics katalógus.

 

A győri Euronics-üzlet elérhetőségei:

 

Győr 9023, Vasvári Pál utca 1/A (Győr Pláza)

 

Központi telefonszám:

+36/1-411-8434, +36/20-890-0100

 

A győri Euronics nyitvatartása:

hétfő-szombat: 09:00-20:00

vasárnap: 10:00-18:00A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem