Obi Gyöngyös akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Hasonló reklámújságok

Barkács és kertészet

Obi akciós termékek

Több Információ a Obi márkáról, Gyöngyös városban

Az OBI áruházlánc története – múlt és jelen

 

 

 

 

 

Az OBI a németországi Hamburg városából indul kontinens hódító útjára 1970-ben. Néhány évized alatt a cég számos európai országban meghatározó piaci szereplővé vált;Németországban napjainkban 330 barkácsáruházat működtet. Az első magyarországi OBI 1994-ben robbant be a hazai piacra. Ezt követően, pár éven belül már a nagyobb lélekszámú magyar városokban is megnyitották kapuikat a cég egységei, aminek eredményeként mára 29 OBI áruház várja a hazai vásárlókat.

 

OBI Gyöngyös – termékkínálat

 

A gyöngyösi OBI áruház hatalmas árukészlettel, számos akcióval, és remek ajánlatok tömkelegével várja az idelátogató vásárlókat. A széles kínálatnak köszönhetően a környéken élők itt szinte mindent egy helyen kedvező feltételekkel beszerezhetnek, amire csak az otthonukban, a kertben, a műhelyben elvégzendő különböző barkácsmunkákhoz és egyéb munkálatokhoz (javítás, felújítás, karbantartás) szükségük lehet (szerszámok, gépek, kiegészítők, alapanyagok, tartozékok, speciális termékek stb.). Emellett rendkívül széles autós termékpaletta várja az áruházban a gépjármű tulajdonosokat, valamint azokat is, akik a fürdőszobájukba, konyhájukba, vagy mondjuk a kertjükbe szeretnének minőségi bútorokat, vagy funkcionális kiegészítőket beszerezni. A gyöngyösi OBI kínálatában természetesen számos egyéb termék is található a lámpáktól kezdve, a tetőablakokon és ajtókon át, a háztartásban használatos vegyszerekig és tisztító eszközökig.

 

Funkcionális webáruház & színvonalas szolgáltatások

 

A gyöngyösi OBI ügyfelei többek között olyan átlagon felüli színvonalú szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a házhoz szállítás, a kompetens tanácsadás, a kiváló ügyfélszolgálat, a megvásárolt termékek méretre vágása, a lapszabászat, a függönyfelvarrás, a festék bekeverés, az utánfutó bérlés, és a kedvező feltételekkel nyújtott áruhitel. A cég webes platformján egy könnyen használható online shop is működik, aminek segítségével minden szükséges termék pár perc alatt megvásárolható. Az aktuális OBI ajánlatok a webes felületen lévő akciós újság – szórólap – megnyitásával tekinthetők meg.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Vásár út 4. 3200 Gyöngyös

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem