Sütiket és harmadik féltől származó sütiket használunk hogy szolgáltatásainkat jobbá tegyük. Tudjon meg többet

cover

Gyakran ismételt kérdések

Itt megtalál egy listát a gyakran ismételt kérdésekről. Ha nem találja amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot. Véleményei és ajánlatai fontosak számunkra. 

 • Mi a Prospecto.hu weboldal?

  Prospecto.hu egy oljan weboldal, amely összefoglalja az ország legnagyobb vásárlóközpontjainak reklámújságait és katalógusait. Ezen  oldalon megtalálja olyan szupermárketeka katalógusait, mint Tesco, Aldi, Spar és Lidl, valamint háztartási üzleteket mint Euronics és Media Markt, szépség üzletek, bútorzat, ruhanemü és bármilyen más üzleteket. Mind az a reklámújság, amit a weboldalon láthat, naponta kerülnek frissítésre, tehát minden információ mindig friss. 

 • Hogyan találom meg azt a reklámújságot amit keresek?

  A leggyorsabb és lekönnyebb módja, hogy megtatálja azt a reklámújságot vagy katalógust amit keres az, hogy használja a keresés formát a weboldalon legfelül. Nem csak a keresőmotoron keresztül, hanem a kategóriák menüben is, ami úgy lett tervezve, hogy a legegyszerübb és a legcélzottabb legyen. Miután kiválasztotta a kategóriát ami Önt érdekli, válassza ki az üzletet, és meg fog jelenni az a reklámújság, ami a leg aktuálisabb. Az oldaltérkép is használható. 

 • Fizetni kell, hogy a Prospecto.hu weboldalt használhassam?

  A Prospecto.hu weboldal szolgáltatásai mindig ingyenesek voltak és azok is maradnak!

 • Egy üzletnek a tulajdonosa vagyok és szeretném ha a reklámújságom fel lenne töltve a  Prospecto.hu weboldalra. Hogyan lehet ezt megtenni?

  Ha az üzletét vagy reklámújságát hozzá szeretné adni, látogassa meg a “Üzlet hozzáadás“ - lapot. 

 • Hogyan lehet fel venni a kapcsolatot a Prospecto.hu weboldallal?

  Legyen szíves, látogassa meg a “Kapcsolat” lapot.

notification circle blue
Hé! Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Nézze meg a reklámújságot ITTés spóroljon pénzt!