Gyakran ismételt kérdések

Itt megtalál egy listát a gyakran ismételt kérdésekről. Ha nem találja amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot. Véleményei és javaslatai fontosak számunkra. 

 • Mi a Prospecto.hu weboldal?
  Prospecto.hu egy olyan weboldal, amely összefoglalja az ország legnagyobb bevásárlóközpontjainak reklámújságait és katalógusait. Ezen  az oldalon megtalálja az olyan szupermárketek katalógusait, mint Tesco, Aldi, Spar és Lidl, valamint elektronikai üzleteket mint Euronics és Media Markt, szépség üzletek, bútor, ruhanemü és bármilyen más üzleteket. Az összes reklámújság, amit a weboldalon láthat, naponta kerülnek frissítésre, tehát minden információ mindig friss. 
 • Hogyan találom meg azt a reklámújságot amit keresek?
  A leggyorsabb és lekönnyebb módja, hogy megtatálja azt a reklámújságot vagy katalógust amit keres az, hogy használja a keresés formát a weboldalon legfelül. Nem csak a keresőmotoron keresztül, hanem a kategóriák menüben is, ami úgy lett tervezve, hogy a legegyszerübb és a legcélzottabb legyen. Miután kiválasztotta a kategóriát ami Önt érdekli, válassza ki az üzletet, és meg fog jelenni az a reklámújság, ami a legaktuálisabb. Az oldaltérkép is használható erre a célra. 
 • Fizetni kell, hogy a Prospecto.hu weboldalt használhassam?
  A Prospecto.hu weboldal szolgáltatásai mindig ingyenesek voltak és azok is maradnak!
 • Egy üzletnek a tulajdonosa vagyok és szeretném ha a reklámújságom fel lenne töltve a  Prospecto.hu weboldalra. Hogyan lehet ezt megtenni?
  Ha az üzletét vagy reklámújságát hozzá szeretné adni, látogassa meg a “Üzlet hozzáadás“ - lapot. 
 • Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot a Prospecto.hu weboldallal?
  Legyen szíves, látogassa meg a “Kapcsolat” lapot.

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem