Játék

 

 

A „Nyerj egy 16500 forint értékű utalványt!” játékra érvényes személyes adatvédelmi szabályok

 

1. A Játék szervezője, és a játékban résztvevő személyes adatok adminisztrátora a Regisztrációs Ügynökség Kereskedelmi Nyilvántartásában, 204255331 számú egyedi azonosítóval bejegyzett „Prospecto Group” JSC, székhelye: Sofia, 33 „Simeonovsko Shose” Bld, fl.2, e-mail cím: support@prospectogroup.com, („Prospecto Group” JSC vagy „a Szervező”).

2. A játék minden résztvevőjének személyes adatait csakis a játékban való részvétel céljára dolgozzák fel. A feldolgozás alapját a résztvevő által adott egyedi beleegyezés képezi. A játék feltételeinek, és az adatvédelmi szabályzat elfogadásával, a Résztvevő beleeggyezését adja a személyes adatainak feldolgozására. A személyes adatfeldolgozás időtartama alatt, a Prospecto.hu az adatokat felhasználhatja más hasonló célokra is, vagy a játékra érvényes marketing célokból kapcsolatba léphet a Résztvevőkkel, az általuk megadott elérhetőségeken (e-mail cím) keresztül.

3. A város neve és a nem megadása nem kötelező, a játékban való részvételhez az egyetlen kötelezően kitöltendő mező az e-mail cím. A kézbesítési címre vonatkozó információ, az esetleges nyeremény esetén, a díj elküldéséhez szükséges feltétel.

4. A személyes adatokat a szervező dolgozza fel, de az információ technikai feldolgozása céljából, az információkat kizárólag a „Prospecto Group JSC”-n belüli felelős személyek kezelik.

5. A játékban résztvevők személyes adatait csak addig tárolják, és dolgozzák fel, amíg a játék céljaira azokra szükség van, és 2019 május elején, a nagydíj kisorsolása után azonnak letörlésre kerülnek.

6. A törvényes előírásoknak megfelelően, a résztvevőknek joguk van a személyes adatokhoz való szabad hozzáféréshez, azok kijavítására illetve törlésére, vagy az adatok feldolgozásának korlátozására, illetve a feldolgozás megtiltására.

Mindaddig, amíg a résztvevők beleegyezésüket adják a személyes adatok feldolgozására, jogukban áll bármikor visszavonni a személyes adataik feldolgozására vonatkozó hozzájárulásukat.

A Résztvevőknek joguk van személyes adataik mobilitására, vagyis a személyes adataik igénybevételére általánosan használt, és géppel olvasható formában való megjelenítésére önmaguk, illetve más, általuk megnevezett személy vagy szervezetek részére.

7. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos kérdések felmerülése esetén, illetve ha a Résztvevő panaszt vagy megjegyzést kíván tenni, azt írásban, a Résztvevő által megadott kapcsolattartási adatokon keresztül, vagy a játékszervező e-mail címén keresztül teheti meg - support@prospectogroup.com.

8. A Prospecto.hu weboldalon végzett minden bejelentkezés alkalmával a résztvevők látogatására vonatkozó információkat „sütik” formájában tárolunk. A következő protokolladatok tárolódnak:

• A látogatási dátum és időpont;

• A látogatás időtartama.

Ezek az adatok nem vezethetnek azonosításhoz, és csak statisztikai célokra tárolhatók. További információk az adattárolás megtagadásának lehetőségéről a https://prospecto.hu/sutik címen található.

9. A résztvevők a játékban való részvételükkel megerősítik, hogy elolvasták a jelen Személyes Adatvédelmi Szabályokat, és egyetértenek vele. A személyes adatvédelmi szabályokban nem szereplő, személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos kérdésekre a 2016/679. Sz. (EU) Közös rendelet 2016. április 27-i rendelkezései, a személyes adatok védelméről szóló törvény, illetve a bolgár és európai jogszabályok szabják meg.