Auchan Fót akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Auchan márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.4 - 9 értékelés

Auchan újság 2019.01.30-ig

Érvényes: 2019.01.24-tól 2019.01.30-ig Közzétéve: 2019.01.22

Nézz meg 28 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 7 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Porszívó , Mosógép , Bor , Ablaktörlő , Bögre , Mosópor , Mosógél , Fazék , Serpenyő , Légfrissítő , Párna , Szalvéta , Mellény , Páramentesítő , Grill , Okostelefon , Játék , Gabonapehely , Lapát , Időzítő és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
7 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Auchan újság 2019.01.30-ig

Érvényes: 2019.01.17-tól 2019.01.30-ig Közzétéve: 2019.01.16

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 7 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Cumisüveg , Pelenka , Hálózsák , bébiételek , Body , libero , Póló , bébiétel , Nagy , Öv , Tálca , Melltartó , Óra , Zokni , Szerkezet , Kiságy , Fejtámla és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
7 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Auchan újság 2019.01.23-ig

Érvényes: 2019.01.17-tól 2019.01.23-ig Közzétéve: 2019.01.16

Nézz meg 26 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 0 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Mosógép , Kávéfőző , Bor , Ablaktörlő , Bögre , Lábtörlő , Mosópor , Mosógél , Fehérítő , Öblítő , Tányér , Váza , Szalvéta , Pizsama , Mosogatógép , Páramentesítő , Hűtőszekrény , Fagyasztó , Okostelefon , Kamera és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Ma jár le! Nézd meg az újságot!

Auchan újság 2019.01.24-ig

Érvényes: 2019.01.10-tól 2019.01.24-ig Közzétéve: 2019.01.08

Nézz meg 10 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 1 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Porszívó , Mosógép , Kávéfőző , Mosópor , Mosógél , Vödör , Párnahuzat , Paplan , Fehérítő , Öblítő , Tisztítószer , Törölköző , Mosogatógép , Ruhaszárító , Grill , Főzőlap , Hűtőszekrény , Fagyasztó , Sütő , Kesztyű és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Holnap jár le! Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Auchan akciós termékek

Auchan más városokban

Információ a Auchan újságról

Több Információ a Auchan márkáról, Fót városban

Az Auchan külföldi és magyarországi története

 

 

 

 Az Auchan története Franciaországban kezdődött, és a 1960-as évek elejéig nyúlik vissza, amikor Gérard Mulliez 1961-ben megalapított a céget. Az első Auchan áruház Roubaix-ban nyitotta meg a kapuit. Az évek múlásával a cég hazai szinten országos lefedettségű szupermarket hálózatot épített ki, majd célba vette a környező európai országok piacait is. A dinamikus fejlődésének eredményeként, a francia tulajdonban lévő vállalat manapság az egyik legjelentősebb hipermarket lánccal rendelkezik a kontinensen, és olyan „egzotikus” ázsiai országokban is jelen van, mint például Kína és Tajvan. A szakképzett munkatársainak száma globális szinten jóval több, mint 300 ezer, és több, mint 1700 áruházat, valamint igen sok üzemanyagtöltő állomást is működtet. Magyarországon az Auchan 1998-ban nyitotta meg a legelő egységét Budaörsön. Az azóta eltelt időszak alatt a vállalat áruházainak száma folyamatosan bővült, és egyre-másra nyíltak meg az Auchan égisze alatt működő üzemanyagtöltő állomások is. Jelenleg 19 hazai Auchan hipermarket, 5 szupermarket, valamint 18 töltőállomás áll a magyarországi vásárlók rendelkezésére.

 

Auchan Fót - termékkínálat

 

Az Auchan fóti áruháza 2012. augusztus 24.-e óta áll a magyar vásárlók rendelkezésére mintegy 15000 négyzetméteres értékesítési területtel. A termékkínálat tekintetében ez az áruház is egy az egyben ugyanaz nyújtja, mint a cég más egységei. Ennek köszönhetően nem csupán a hét közben esedékes, illetve a hétvégi nagybevásárlásainkat tudhatjuk le itt, amelyek esetében a legtöbbünk élelmiszerekkel, és a háztartásban használatos termékekkel pakolja meg a bevásárló kocsiját. Ugyanis a fóti Auchan kínálatában hatalmas választék található műszaki cikkekből, bútorokból, ruházati cikkekből, autóápolási termékekből, sport termékekből, játékokból. Ugyanez mondható el a konyhafelszerelési termékek, szépségápolási termékek, biotermékek, és az egyéb jellegű termékek esetében is. A fóti Auchan-ból a már említettek mellett állateleségeket és kiegészítőket, kertgondozáshoz szükséges termékeket, szerszámokat, valamint papír és írószereket is beszerezhetünk.

 

Színvonalas szolgáltatások és kiváló online platform

 

Napjainkban már elvárás egy komoly céggel szemben, hogy felhasználóbarát webes felületet, webáruházat, valamint mobil alkalmazásokat is biztosítson az ügyfelei számára. Jó hír, hogy az Auchan-nál mindez adott, így online módon is lebonyolíthatjuk a vásárlásainkat (asztali gép, laptop vagy okostelefon/táblagép segítségével), és minden hasznos információt megtudhatunk az éppen aktuális ajánlatokról a cég weboldalán megtalálható akciós újság átböngészése révén. A webshopban (online áruház) lévő katalógus rendkívül informatív (termékenként az összes fontos információt, specifikációt tartalmazza), és ugyanakkor nagyon könnyen is használható. Az Auchan a kedvezményes vásárlás lehetőségét is biztosítja az ügyfelei számára (Auchan kártya, Bizalomkártya), emellett kompetens ügyfélszolgálattal, távsegítség szolgáltatással, és házhozszállítással áll a vásárlók rendelkezésére.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: 2151 Fót Fehérkő u. 1.

  • Telefonszám: 06-80-10-90-10

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:06:00-22:00
    vasárnap:08:00-21:00

  • Email cím:info@auchan.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem