Minden Euronics Magyarország üzlet

Válaszd ki a városodat, és nézz meg minden ajánlatot a környéken
i

Ez az űrlap tárolja nevedet, e-mail címedet, nemedet és a megadott várost. Az adatokat arra használjuk fel, hogy rendszeresen személyre szabott e-maileket küldjük a kiválasztott promóciókkal. A fiókod beállításaiban könnyen megváltoztathatod vagy letörölheted az általad benyújtott adatokat. Az adatokat kizárólagosan ccsak a jó minőségű, és személyreszabott szolgáltatás nyújtásának céljából használjuk fel. Az adatokat csak olyan partneri platformokkal oszthatjuk meg, amelyeken keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.


Az Euronics rövid története

 

Az Euronics nemzetközi beszerzési társulás 1990-ben jött létre. Az amszterdami székhelyű szervezet tagjai jelenleg 30-nál is több - elsősorban európai, kisebb részt ázsiai és afrikai - országban közel 10 ezer üzlettel vannak jelen.

 

Az Euronics Magyarországon

 

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft. - amelynek tulajdonosai magyar magánszemélyek - 1989-ben Balatonfüreden nyitotta meg első üzletét, majd 2001-ben csatlakozott az Euronics International nemzetközi beszerzési társuláshoz. Így Magyarországon e szervezet égisze alatt ők használják az Euronics márkanevet.

 

A cég üzletei az ország egész területén, minden megyében megtalálhatóak, jelenleg 68 helyen. 2008-ban indult el a webshop; a korábbi üzletméretnél nagyobb áruházaik közül az elsőt 2011-ben nyitották meg Budapesten.

 

A műszaki áruházlánc 2018-ban bruttó 74 milliárd forint árbevételt ért el és 1250 dolgozót foglalkoztatott.

 

Az Euronics akciós újság

 

Az Euronics különböző akciós újságjai az év minden időszakában vonzó ajánlatokkal jelennek meg; az üzletlánc online katalógusaiban szereplő akciók között biztosan találnak kedvező ár-érték arányú műszaki cikkeket az áruház vásárlói. Az aktuális (általános, tematikus vagy márkaorientált) Euronics reklámújságok és szórólapok honlapunkon mindig az Önök rendelkezésére állnak kényelmesen, praktikusan böngészhető formátumban.

 

Mutass többet...
notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!