Minden Euronics Magyarország üzlet

Válaszd ki a városodat, és nézz meg minden ajánlatot a környéken
i

Ez az űrlap tárolja nevedet, e-mail címedet, nemedet és a megadott várost. Az adatokat arra használjuk fel, hogy rendszeresen személyre szabott e-maileket küldjük a kiválasztott promóciókkal. A fiókod beállításaiban könnyen megváltoztathatod vagy letörölheted az általad benyújtott adatokat. Az adatokat kizárólagosan ccsak a jó minőségű, és személyreszabott szolgáltatás nyújtásának céljából használjuk fel. Az adatokat csak olyan partneri platformokkal oszthatjuk meg, amelyeken keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.


Az Euronics rövid története

 

Az Euronics nemzetközi beszerzési társulás 1990-ben jött létre. Az amszterdami székhelyű szervezet tagjai jelenleg 30-nál is több - elsősorban európai, kisebb részt ázsiai és afrikai - országban közel 10 ezer üzlettel vannak jelen.

 

Az Euronics Magyarországon

 

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft. - amelynek tulajdonosai magyar magánszemélyek - 1989-ben Balatonfüreden nyitotta meg első üzletét, majd 2001-ben csatlakozott az Euronics International nemzetközi beszerzési társuláshoz. Így Magyarországon e szervezet égisze alatt ők használják az Euronics márkanevet.

 

A cég üzletei az ország egész területén, minden megyében megtalálhatóak, jelenleg 68 helyen. 2008-ban indult el a webshop; a korábbi üzletméretnél nagyobb áruházaik közül az elsőt 2011-ben nyitották meg Budapesten.

 

A műszaki áruházlánc 2018-ban bruttó 74 milliárd forint árbevételt ért el és 1250 dolgozót foglalkoztatott.

 

Az Euronics akciós újság

 

Az Euronics különböző akciós újságjai az év minden időszakában vonzó ajánlatokkal jelennek meg; az üzletlánc online katalógusaiban szereplő akciók között biztosan találnak kedvező ár-érték arányú műszaki cikkeket az áruház vásárlói. Az aktuális (általános, tematikus vagy márkaorientált) Euronics reklámújságok és szórólapok honlapunkon mindig az Önök rendelkezésére állnak kényelmesen, praktikusan böngészhető formátumban.

 

Mutass többet...

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem