Kedvenc üzleteid újságai

Esztergom i információk

Esztergom történelmi emlékekben gazdag városa közkedvelt turisztikai célpont. Ez a település a római katolikus egyház magyarországi központja; az esztergomi bazilika pedig az ország legnagyobb egyházi épülete. 

Bár Esztergom viszonylag kis településnek mondható a maga kevesebb mint 30 ezres lakosságával, bevásárlási lehetőségek tekintetében az itt lakóknak nincs különösebb oka panaszra – noha bizonyos kiskereskedelmi láncok esetében előfordul, hogy csak a szomszédos településen, Dorogon található meg üzletük. 

Az országszerte fellelhető szupermarketek közül jelen van Esztergomban a Tesco, illetve Esztergom-Kertvárosban a Spar. A Tesco a Dobogókői út mentén helyezkedik el, amelynek délebbi szakaszán egymással átellenben a Lidl és Aldi diszkontlánc egy-egy üzlete is megtalálható. 

Ezen az esztergomi bevásárlónegyednek tekinthető részen, az ipari park közelében számos egyéb jól ismert üzletlánc egysége szintén várja a vásárlókat. 

Az építkező, felújításban lévő vagy barkácsolással akár hobbiként foglalkozó esztergomiak a Praktiker barkácsáruház kínálatából válogathatnak, hiszen itt építőanyagok, barkácstermékek, sőt a kertészkedők szívének kedves növények és kertészeti eszközök is kaphatóak. 

A háztartási kellékeket kedvező áron jó minőséget vásárolni szándékozók rendelkezésére áll az Euro Family vagy a Kik; akik pedig Esztergom lakói közül a lakásukba vagy kertjükbe jó minőségű bútort, avagy matracot, függönyt, illetve lakberendezési kellékeket vennének, a Jysk választékát bizonyára szemügyre fogják venni. 

Ugyanitt az Euronics műszaki szakáruház tévékészülékek, háztartási kis- és nagygépek, számítástechnikai eszközök, szórakoztatóelektronikai cikkek terén szolgálja ki az esztergomi igényeket.

 A Müller Drogéria vonzó termékkínálatot nyújt mindazoknak, akik kozmetikumok vagy parfümök, higiéniai termékek, étrendkiegészítők, háztartási kiegészítők, játékok vagy írószerek vásárlását célozzák. Esztergom belvárosában, jóformán egymás szomszédságában Drogerie Markt és Rossman drogéria szintúgy elérhető a vevőközönség számára.

Esztergom i üzletek

Más városokban érvényes akciók

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem