Pepco Eger akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 3.9 - 92 értékelés

Pepco újság lejárati dátum 2022.06.01-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 10 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

10 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Pepco márkáról

Több Információ a Pepco márkáról, Eger városban

A Pepco ruházati diszkontlánc története

 

 

 

 

 

A Pepco egy lengyelországi gyökerekkel rendelkező ruházatai diszkontáruház-hálózat, ami többek között lakásfelszerelési cikkeket, játékokat és egyéb termékeket is forgalmaz. A vállalat központja Poznań-ban (Lengyelország) található. A Pepco óriás európai üzlethálózattal rendelkezik, aminek esetében a boltok száma 1200 körüli. A 11000 alkalmazott foglalkoztató cég 2015 óta van jelen hazánkban. Az eltelt néhány év során a Pepco teljes lefedettséget ért el Magyarországon (a Pepco üzletek száma jelenleg 129).

 

Pepco Eger – termékkínálat

 

A Pepco egri üzlete a város frekventált részében lévő Agria Park I. emeletén található. A ruházati termékeket és háztartási eszközök forgalmazására fókuszáló diszkonthálózat egri boltja rendkívül kedvező árfekvésű, divatos, és ugyanakkor igen kényelemes férfi és női ruhákkal, gyermekruházati termékekkel, különféle játékokkal fogadja az ide betérő vásárlókat. Az üzlet kínálatában emellett kiváló minőségű konyhai eszközök és kiegészítő termékek, valamint papír- írószerek is szép számban találhatók. A bolt széles választéka garanciát nyújt arra, hogy a családunk bármely tagját meglephessük valamilyen divatos, trendi ruházati cikkel. Abban az esetben is érdemes felkeresni a Pepco Egerben lévő üzletét, ha az otthonunkat szeretnénk kicsit kicsinosítani, vagy feldobni valamilyen mutatós dekorációs funkciójú termékkel.

 

Szolgáltatások és weboldal

 

A Pepco weboldala kifejezetten funkcionális, nincsenek rajta zavaró hatású elemek, és tartalmazza az összes fontos információt. A honlapon online akciós újság is található, amit megnyitva a Pepco által kínált aktuális ajánlatok, akciók között böngészhetünk kedvünkre. Az online szórólap a szezonális ajánlatokat is tartalmazza, de emellett a cég legújabb kollekciói is megtalálhatók benne, ezért érdemes rendszeres időközönként megnyitni, és átnézni. A Pepco-nál megvásárolt termékekhez 30 napos készpénz-visszafizetési garanciát is kapunk, és a TAX FREE szolgáltatást is igénybe vehetjük.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Eger, Törvényház utca 4

  • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

  • Nyitva tartás:

    • hétfő-szombat: 09:00 - 20:00

    • vasárnap: 10:00 - 18:00

  • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem