Euronics Eger akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Euronics márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 27 értékelés

Euronics újság 2019.10.20-ig

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot! 28 nap múlva jár le

Euronics újság 2019.09.30-ig

Nézz meg 41 oldalnyi ajánlatot! 8 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Euronics márkáról

Több Információ a Euronics márkáról, Eger városban

Az Euronics Egerben

 

A műszaki áruházlánc Heves megye székhelyén 2000-ben nyitotta meg első szaküzletét. Az üzlet 2017 júniusában költözött a Régi Cifrakapu utcából a jelenlegi - szintén a település északi városrészén található - helyére. A 25-ös főút mentén elhelyezkedő áruház autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető az egriek és az Eger környékén élők számára.

 

Az egri Euronics műszaki áruház választéka

 

A szakáruház műszaki, szórakoztatóelektronikai termékek széles választékával áll a vásárlók rendelkezésére. A kínálatban megtalálhatóak a tévékészülékek, házimozik, autóhifik és egyéb audioeszközök, a háztartási kis- és nagygépek a grillsütőtől és kenyérpirítótól a mosó- és szárítógépeken át a beépíthető konyhagépekig, a mobil- és navigációs készülékek, a fényképezőgépek és fotófelszerelések, digitális fotókeretek, videókamerák, továbbá a számítás- és irodatechnikai eszközök a táblagéptől a lézernyomtatóig, játékkonzolok, hoverboardok, drónok, kellékek, perifériák, és megannyi más műszaki cikk.

 

Euronics akciós újság Egerben

 

Az Euronics egri szaküzlete számos különféle előnyös termékajánlattal vár, amelyeket az érdeklődő bármikor kényelmesen böngészhet az e honlapon olvasható akciós katalógus(ok) oldalain. Az éppen aktuális online reklámújságok a teljes műszaki termékkört lefedő kedvezményes lehetőségeken túl akár egy-egy konkrét márka vagy kiemelt termékféleség akciós választékát is tartalmazhatják. Itt nálunk mindig az egri vásárlóközönség rendelkezésére áll valamennyi friss Euronics szórólap.

 

Az egri Euronics-üzlet elérhetőségei:

 

Eger 3300, II. Rákóczi Ferenc út 95.

 

Központi telefonszám:

+36/1-411-8434, +36/20-890-0100

 

Az egri Euronics nyitvatartása:

hétfő-szombat: 10:00-18:00

vasárnap: 10:00-16:00