Pepco Dunaújváros akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 3.9 - 92 értékelés

Pepco újság lejárati dátum 2022.06.01-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 8 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

8 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Pepco márkáról

Több Információ a Pepco márkáról, Dunaújváros városban

A Pepco története néhány mondatban összefoglalva

 

 

 

 

 

A lengyelországi székhelyű Pepco-t közel két évtizeddel ezelőtt alapították. A vállalat napjaikra egy országhatárokon átívelő nemzetközi diszkontáruház-hálózattá nőtte ki magát. A Pepco alkalmazottainak száma jelenleg közel 11000, és nagyjából 1200 üzlettel rendelkezik Európában. A Pepco 2015-ben jelent meg a magyart piacon. Az azóta eltelt három év alatt az egyik legnépszerűbb ruházati, illetve dekorációs termékeket forgalmazó üzlethálózattá vált hazánkban. Ez főként annak tudható be, hogy a cég igen széles választékot nyújt minőségi termékekből, amelyek mindegyikét kifejezetten pénztárcabarát áron kínálja a magyar vásárlóknak. A Pepco hazánkban lévő üzleteinek száma jelenleg 129, de a vállalat dinamikus fejlődését alapul véve biztosra vehető, hogy további kereskedelmi egységekkel fog bővül a közeljövőben az üzletlánc.

 

Pepco Dunaújváros – termékkínálat

 

A Pepco jelenleg két üzletet működtet Dunaújvárosban: a Magyar úton, illetve a Kenyérgyári úton. Mindkét üzlet kínálatában megtalálhatók a cég által forgalmazott legújabb termékek és divatcikkek (női ruhák, férfiruhák, gyermekruhák). De emellett számos, rendkívül kedvező áron beszerezhető szezonális termék, minőségi gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok is megvásárolhatók a dunaújvárosi Pepco boltokban. Természetesen a vállalat nemzetközi termékpalettáján szereplő prémium minőségű konyhafelszerelési árucikkek, dekorációs funkciót betöltő termékek, és számos egyéb, attraktív dizájnnal büszkélkedő otthoni kiegészítő is beszerezhető az itteni boltokból.

 

Funkcionális, felhasználóbarát weboldal

 

A Pepco magyar nyelvű honlapja különböző praktikus funkciókkal is el van látva, amelyek közül az egyik legjobb az áruházkereső, aminek a segítségével pár kattintással megnézhetjük egy interaktív online térképen, hogy hol található a tartózkodási helyünkhöz legközelebb lévő Pepco bolt. A cég weboldalán folyamatosan elérhető az aktuális ajánlatok bemutatására szolgáló akciós újság – vagy más néven online szórólap -, amit megnyitva hasznos öltözködési tippeket szerezhetünk, és a cég legújabb ruhakollekcióit is megcsodálhatjuk.

 

Pepco Dunaújváros – üzletek elérhetőségei

 

 • Cím: 2400 Dunaújváros Kenyérgyári út 2.

 • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

 • Nyitva tartás:

  • hétfő-szombat: 08:00 - 19:00

  • vasárnap: 08:00 - 16:00

 • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

 

Pepco – Park Center

 • Cím: 2400 Dunaújváros Magyar út 11.

 • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

 • Nyitva tartás:

  • hétfő-szombat: 09:00 - 20:00

  • vasárnap: zárva

 • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem