Pepco Dunaújváros akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 4.2 - 32 értékelés

Pepco újság 2019.06.05-ig

Érvényes: 2019.05.22-tól 2019.06.05-ig 11 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.05.21

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 11 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Fűnyíró , Törölköző , Szoknya , Ruha , Pizsama , Játék , Medence , Képkeret , Egér , Hátizsák , árak , Kacsa , Póló és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Pepco újság 2019.08.31-ig

Érvényes: 2019.03.21-tól 2019.08.31-ig 98 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.21

Nézz meg 28 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 98 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Bögre , Párnahuzat , Kancsó , Serpenyő , Tepsi , Sütőforma , Tányér , Kenyértartó , Párna , Kosár , Gyertya , Váza , Törölköző , Gyerekszoba , Polcok , Kesztyű , Ágytakaró , Függöny , Szőnyeg , Tükör és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Más

Pepco akciós termékek

Pepco más városokban

Információ a Pepco újságról

Több Információ a Pepco márkáról, Dunaújváros városban

A Pepco története néhány mondatban összefoglalva

 

 

 

 

 

A lengyelországi székhelyű Pepco-t közel két évtizeddel ezelőtt alapították. A vállalat napjaikra egy országhatárokon átívelő nemzetközi diszkontáruház-hálózattá nőtte ki magát. A Pepco alkalmazottainak száma jelenleg közel 11000, és nagyjából 1200 üzlettel rendelkezik Európában. A Pepco 2015-ben jelent meg a magyart piacon. Az azóta eltelt három év alatt az egyik legnépszerűbb ruházati, illetve dekorációs termékeket forgalmazó üzlethálózattá vált hazánkban. Ez főként annak tudható be, hogy a cég igen széles választékot nyújt minőségi termékekből, amelyek mindegyikét kifejezetten pénztárcabarát áron kínálja a magyar vásárlóknak. A Pepco hazánkban lévő üzleteinek száma jelenleg 129, de a vállalat dinamikus fejlődését alapul véve biztosra vehető, hogy további kereskedelmi egységekkel fog bővül a közeljövőben az üzletlánc.

 

Pepco Dunaújváros – termékkínálat

 

A Pepco jelenleg két üzletet működtet Dunaújvárosban: a Magyar úton, illetve a Kenyérgyári úton. Mindkét üzlet kínálatában megtalálhatók a cég által forgalmazott legújabb termékek és divatcikkek (női ruhák, férfiruhák, gyermekruhák). De emellett számos, rendkívül kedvező áron beszerezhető szezonális termék, minőségi gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok is megvásárolhatók a dunaújvárosi Pepco boltokban. Természetesen a vállalat nemzetközi termékpalettáján szereplő prémium minőségű konyhafelszerelési árucikkek, dekorációs funkciót betöltő termékek, és számos egyéb, attraktív dizájnnal büszkélkedő otthoni kiegészítő is beszerezhető az itteni boltokból.

 

Funkcionális, felhasználóbarát weboldal

 

A Pepco magyar nyelvű honlapja különböző praktikus funkciókkal is el van látva, amelyek közül az egyik legjobb az áruházkereső, aminek a segítségével pár kattintással megnézhetjük egy interaktív online térképen, hogy hol található a tartózkodási helyünkhöz legközelebb lévő Pepco bolt. A cég weboldalán folyamatosan elérhető az aktuális ajánlatok bemutatására szolgáló akciós újság – vagy más néven online szórólap -, amit megnyitva hasznos öltözködési tippeket szerezhetünk, és a cég legújabb ruhakollekcióit is megcsodálhatjuk.

 

Pepco Dunaújváros – üzletek elérhetőségei

 

 • Cím: 2400 Dunaújváros Kenyérgyári út 2.

 • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

 • Nyitva tartás:

  • hétfő-szombat: 08:00 - 19:00

  • vasárnap: 08:00 - 16:00

 • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

 

Pepco – Park Center

 • Cím: 2400 Dunaújváros Magyar út 11.

 • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

 • Nyitva tartás:

  • hétfő-szombat: 09:00 - 20:00

  • vasárnap: zárva

 • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem