Euronics Dombóvár akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Euronics márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 27 értékelés

Euronics újság 2019.09.30-ig

Nézz meg 41 oldalnyi ajánlatot! 13 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Euronics márkáról

Több Információ a Euronics márkáról, Dombóvár városban

Az Euronics Dombóváron

 

A Tolna megyei település Euronics-boltja központi elhelyezkedésének köszönhetően egyszerűen megközelíthető nemcsak a dombóváriak, hanem a környéken élők számára is. A dél-dunántúli kisváros Euronics-szaküzlete vasárnap kivételével minden nap várja a vásárlókat.

 

A dombóvári Euronics műszaki áruház választéka

 

A szakáruház a műszaki cikkek széles kínálatával fogadja a vásárlóközönséget. Ezek között megtalálhatóak a tévék, házimozik, autóhifik és hangszórók, konyhai és egyéb háztartási berendezések a gyümölcspréstől és olajsütőtől a beépíthető gépeken át a klímaberendezésekig, a telefonkészülékek és navigációs eszközök, fényképezőgépek és kellékeik, menetrögzítő és akciókamerák, illetve a számítástechnikai és irodatechnikai cikkek, játékkonzolok és drónok és sok minden más.

 

Euronics akciós újság Dombóváron

 

Az Euronics dombóvári boltjában éppen érvényes akciókról éjjel-nappal kényelmesen és praktikusan tájékozódhat az e weboldalon olvasható akciós reklámújság(ok) lapjain. A különféle aktuális online szórólapok a sokrétű műszaki termékajánlatok mellett akár tematikus (például konkrét márkára vagy termékkörre vonatkozó) ajánlatokkal is szolgálhatnak. Honlapunkon biztosan mindig rendelkezésre áll az összes friss Euronics katalógus.

 

A dombóvári Euronics-üzlet elérhetőségei:

 

Dombóvár 7200, Hunyadi tér 5.

 

Központi telefonszám:

+36/1-411-8434, +36/20-890-0100

 

A dombóvári Euronics nyitvatartása:

hétfő-péntek: 09:00-18:00

szombat: 09:00-13:00

vasárnap: zárva