Jysk Debrecen akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Jysk márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.8 - 17 értékelés

Jysk újság 2019.06.26-ig

Nézz meg 24 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 6 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

6 nap múlva jár le

Jysk újság 2019.07.03-ig

Nézz meg 16 oldalnyi ajánlatot! 13 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

Jysk termékek városban

információ a Jysk márkáról

Több Információ a Jysk márkáról, Debrecen városban

A JYSK története

 

 

 

 

 

A főként különböző bútorok és lakásfelszerelési termékek forgalmazására szakosodott JYSK, egy nemzetközi kiskereskedelmi lánc, amelyet Lars Larsen alapított Dániában 1979-ben. Az első üzlet megnyitását (Aarhus) követően a cég dinamikusan fejlődött, és egyre-másra nyíltak meg az új egységei Dánia különböző pontjain. A JYSK a legelső külföldi üzletét 1984-ben nyitotta meg Németországban, majd gyors nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Napjainkban 50 országban van jelen, és mintegy 22000 alkalmazottat foglalkoztat. Hazánkban a JYSK 2005 óta működik; a legelső kereskedelmi egysége Fóton (2005. április 7.) nyitotta meg a kapuit a magyar vásárlók előtt.

 

Debreceni JYSK üzletek – termékkínálat

 

A JYSK jelenleg két üzletet működtet a városban. Mindkettő jól megközelíthető, frekventált helyen található (Mikepércsi út, illetve Kishatár u.). A debreceni JYSK boltokat felkereső vásárlókat széles termékválaszték fogadja különböző típusú minőségi bútorokból (pl. éjjeli szekrények, komódok, heverők, emeletes ágyak, kanapék, ruhásszekrények, irodaszékek, íróasztalok, számítógép asztalok, dohányzó asztalok, puffok, TV-bútorok, étkező asztalok és étkező garnitúrák, padok, vitrinek, tálalók, előszoba bútorok, kerti bútorok stb.), Emellett a debreceni JYSK boltok kínálatában számos lakásfelszerelési cikk, kiegészítő (lábtörlők, plédek, párnák, paplanok, dekorációs termékek, terítők, szőnyegek, függönyök, vállfák, kosarak, fürdőköpenyek, matracok, lepedők stb.) is szép számban találhatók.

 

JYSK weboldal & szolgáltatások

 

A JYSK magyar nyelvű weblapja kifejezetten informatív, és szó szerint pofonegyszerű a használata. Az a cég által forgalmazott termékeket katalógus jellegű elrendezésben tartalmazó főmenü, közvetlenül az oldal tetejénél, a céges logó alatt került elhelyezésre. A JYSK honlapján egy jól felépített webáruház is működik, ami a cég kínálatában lévő összes árucikket tartalmazza, így pár kattintással online módon is megvásárolhatjuk a számunkra szükséges termékeket. A nyitóoldal jobb felső sarkában a „Reklámújságok” menüpontra klikkelve azonnal betöltődik az összes aktuális akciós újság, amelyekben a legjobb ajánlatok, akciók között böngészhetünk. A JYSK az ügyfelei számára házhozszállítási szolgáltatást is biztosít (Magyarország határain belül), és a magyar nyelvű honlapján egy olyan blogot is működtet, amiből hasznos tippeket, tanácsokat szerezhetünk.

 

Elérhetőség

 

I.

 • Cím: Kishatár u. 7. 4031 Debrecen

 • Telefonszám: 06-1-701-4222

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat:09:00-19:00
  vasárnap:09:00-18:00

 • Email cím: vevoszolgalat-hu@JYSK.com

 

II.

 • Cím: Mikepércsi út 168. 4031 Debrecen

 • Telefonszám: 06-1-701-4222

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat:09:00-19:00
  vasárnap:09:00-18:00

 • Email cím: vevoszolgalat-hu@JYSK.com

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!