A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Lidl Csorna akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Lidl márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 5 - 4 értékelés
Újságok Termékek

Lidl újság 2018.10.31-ig

Érvényes: 2018.10.25-tól 2018.10.31-ig Közzétéve: 2018.10.22

Nézz meg 57 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 7 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ágy , Laminált , Bor , Akku , Mosópor , Mosógél , Kés , Öblítő , Párna , Kosár , Konvektor , Ruhaszárító , Porszívó , Játék , Gabonapehely , Vágó , Kesztyű , Növény , Bőr , Lámpa és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
7 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Lidl újság 2018.10.24-ig

Érvényes: 2018.10.18-tól 2018.10.24-ig Közzétéve: 2018.10.15

Nézz meg 49 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 0 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ajtó , Bor , Akku , Fedél , Kés , Párnahuzat , Paplan , Mosószer , Serpenyő , Párna , Kosár , Gyertya , Olló , Esőköpeny , Kalap , Ruha , Főzőlap , Sütő , Növény , Riasztó és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Ma jár le! Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Hasonló reklámújságok
Szupermarketek

TOVÁBBI 8 REKLÁMÚJSÁG, A Szupermarketek KATEGÓRIÁBAN

Lidl akciós termékek

NÉZZ MEG MINDEN TERMÉKET!

Több Információ a Lidl márkáról, Csorna városban

A Lidl története néhány mondatban

 

 

 

 

A Lidl-t a XX. század első felében a ’30-as években alapították Németországban. A cég kezdetben főként gyümölcs nagykereskedelemmel foglalkozott, és a II. világháborút követően kezdte el jelentősebb mértékben bővíteni a tevékenységi körét. Az első „igazi” Lidl áruház 1973-ban nyitotta meg a kapuit, amit követően számos jelentősebb német nagyvárosban is megjelent a cég a kereskedelmi egységeivel. A dinamikus expanziónak köszönhetően egyre-másra nyitottak meg a Lidl áruházak a különböző európai országokban, és a kontinensen határain túl is. Hazánkban a vállalat 2004-ben jelent meg 12 saját üzemeltetésű áruházzal, és egy professzionális logisztikai központtal. Az azóta eltelt évek alatt a Lidl országos szintű lefedettséget ért el hazánkban a mintegy 200 áruházával. A cég Magyarországon jelenleg nagyjából 4000 alkalmazottat foglalkoztat és számos hazai beszállítóval ápol kiváló üzleti kapcsolatot.

 

Lidl Csorna – termékkínálat

 

A Lidl csornai áruháza a Soproni úton, a város egyik frekventált részén várja a környéken lakókat a cégre jellemző hatalmas termékválasztékkal, és kedvező árakkal. A csornai üzlet kínálatában gyakorlatilag minden olyan élelmiszer megtalálható, amire csak az otthonunkban szükségünk lehet: zöldségek és gyümölcsök, tészták, konzervek, minőségi kávé és teafajták, lekvárok, mirelit termékek, különféle húsfajták, tejtermékek, felvágottak, tojás, üdítőitalok, ásványvíz, alkoholos italok stb. Emellett a cég kiváló minőségű állateleségeket és kiegészítő termékeket (pl. macskaalom), háztartási vegyszereket, kozmetikumokat, ruházati termékeket, szerszámokat, és egyéb „non-food” típusú termékeket is forgalmaz.

 

Webes platform

 

A Lidl magyar nyelvű honlapja letisztul, attraktív dizájnnal rendelkezik, és kifejezetten informatívnak mondható. Minden fontos tudnivaló, információ szem előtt van, ami nagyban megkönnyíti az oldalon való eligazodást a felhasználók számára. Az akciós újság – online szórólap – a nyitóoldalon van elhelyezve, amire ha rákattintunk egyből kedvünkre válogathatunk a legjobb ajánlatok, szezonális akciók között. A Lidl magyarországi honlapján egy könnyen használható katalógus is a vásárlók rendelkezésre áll, amiben a cég által forgalmazott termékek kategóriákba csoportosítva találhatók meg.

 

Elérhetőségek

  • Cím: Csorna, Soproni út 66/C.

  • Telefonszám: 06-80-020-534

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:07:00-21:00
    vasárnap:07:00-17:00

  • Email cím:info@lidl.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!