Pepco Budapest akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 4.1 - 30 értékelés

Pepco újság 2019.04.24-ig

Érvényes: 2019.04.11-tól 2019.04.24-ig 6 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.04.10

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 6 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Párnahuzat , Sütőforma , Gyertya , Szoknya , Ing , Ruha , Játék , Egér , Muffin , Tojás , árak , Póló , Terítő , Nadrág és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Pepco újság 2019.08.31-ig

Érvényes: 2019.03.21-tól 2019.08.31-ig 135 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.21

Nézz meg 28 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 135 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Bögre , Párnahuzat , Kancsó , Serpenyő , Tepsi , Sütőforma , Tányér , Kenyértartó , Párna , Kosár , Gyertya , Váza , Törölköző , Gyerekszoba , Polcok , Kesztyű , Ágytakaró , Függöny , Szőnyeg , Tükör és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Más

Pepco akciós termékek

Pepco más városokban

Információ a Pepco újságról

Több Információ a Pepco márkáról, Budapest városban

A Pepco diszkont-hálózat története

 

 

 

 

 

A Pepco egy ruházati termékeket és háztartási eszközöket forgalmazó diszkontlánc, amelyet Lengyelországban alapítottak 1999-ben. A cég igen rövid időn belül a lengyel piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, majd gyors nemzetközi terjeszkedésbe kezdett, aminek keretében hazánkban is megjelent 2015-ben. A vállalat a magyar piacon is rendkívül rövid időn belül sikeressé vált, ami egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy kizárólag barátságos árfekvésű, minőségi termékeket forgalmaz. Jelenleg 129 hazai Pepco üzlet várja országszerte a magyar vásárlókat, melyek közül számos a főváros frekventált részein található.

 

Pepco budapesti üzletek - termékkínálat

 

A Pepco jelenleg 19 budapesti ülettel várja a fővárosi vásárlókat. A budapesti boltok kínálata – a Pepco más egységeihez hasonlóan – egységes, azaz minden egyes boltban megvásárolhatók a cég által forgalmazott minőségi termékek. Bármelyik fővárosi Pepco üzletbe is térünk be, hatalmas választékot találhatunk divatos női és férfiruhákból, kényelemes gyerekruhákból, valamint különféle lakásfelszerelési árucikkekből, kiegészítőkből, tároló eszközökből, dekorációs funkciót betöltő termékekből, játékokból stb.

 

A Pepco webes felülete

 

A cég magyar nyelvű weboldalán hasznos információkat szerezhetünk a vállalatról, és többféle praktikus online funkciót is használhatunk (pl. térképes üzletkereső rendszer). A Pepco által kínálat aktuális ajánlatok, illetve az új termékek, ruhakollekciók stb. a weboldalon fent lévő online akciós újság megnyitásával tekinthetők meg. A vállalat magyarországi webes felülete rendkívül egyszerűen használható, funkcionális, és informatív. Teljes mértékben mentes a zavaró hatású elemektől, jól strukturált, és felhasználóbarát kialakítású.

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem