Pepco Budaörs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Pepco márkával

Értékelés: 3.9 - 91 értékelés

Pepco újság lejárati dátum 2022.02.02-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 8 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

8 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Más városokban érvényes akciók

információ a Pepco márkáról

Több Információ a Pepco márkáról, Budaörs városban

A Pepco története dióhéjban

 

 

 

 

 

A ruházati termékek és lakásfelszerelési árucikkek forgalmazására specializálódott Pepco diszkontláncot 1999-ben alapították Lengyelországban. A cég a hazai piacon elért gyors sikeren felbuzdulva jelentős mértékű nemzetközi terjeszkedésbe kezdett, és megjelent számos európai országban. A vállalat napjainkban, a nagyjából 11000 szakképzett alkalmazottjával, és a mintegy 1200 kereskedelmi egységével az egyik legjelentősebb ruházati diszkontláncnak számít a kontinensen. A cég kínálatában a divatos férfi, női, és gyerekruhák mellett konyfelszerelési termékek, játékok, és számos különféle egyéb árucikk is található. A Pepco hazánkban 129 üzlettel van jelen a piacon, amelyek mindegyike kiváló szolgáltatásokat nyújt, és elérhető árú minőségi termékeket kínál a magyarországi vásárlóknak.

Pepco Budaörs – termékkínálat

 

A budaörsi Pepco a Korzó Budaörs üzletkomplexumban található (Sport Utca 2-4). A boltba betérő vásárlókat elképesztően széles kínálat fogadja. Ennek köszönhetően bárki könnyen kiválaszthatja a számára, vagy a családtagjainak leginkább megfelelő termékeket a legkülönfélébb divatos férfi, női, és gyermekruhák közül. Természetesen a budaörsi Pepco termékpalettájának is szerepelnek praktikus konyhafelszerelési árucikkek, dekorációs funkciójú termékek, gyerekjátékok, fürdőszobai kellékek, és számos egyéb, kedvező árfekvésű árucikk.

 

Weboldal és szolgáltatások

 

A Pepco hazai webes platformját a Pepco Magyarország Kft. üzemelteti. A honlap nagyon könnyen használható, és látszik rajta, hogy a felhasználói igények figyelembevételével lett kialakítva. A weboldalon a céggel kapcsolatos összes fontos információt fellelhető itt, és olyan praktikus funkciók is igénybe vehetők, mint például az üzletkereső, amivel egy interaktív térképen tudunk rákeresni az éppen aktuális tartózkodási helyünk közelében lévő Pepco boltokra. A Pepco Magyarország honlapján bármikor belelapozhatunk a legjobb ajánlatok, újdonságok bemutatására szolgáló akciós újságba (online szórólap) is, ami hathatós segítséget nyújt ahhoz, hogy előre megtervezhessük a soron következő vásárlásunkat.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Sport Utca 2-4, Budaörs, Pest, 2040.

  • Telefonszám: +36 (1) 701-0424

  • Nyitva tartás:

    • hétfő-szombat: 09:00 - 20:00

    • vasárnap: 09:00 - 19:00

  • Email cím: ugyfelszolgalat@pepco.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem