Obi Budaörs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Obi újság 2019.06.02-ig

Érvényes: 2019.05.22-tól 2019.06.02-ig 10 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.05.22

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 10 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Grill , Latex , Alap , Kefe , Kompresszor , Pad , Asztal , Paprika , Paradicsom , raklap , Top , CD , motor , Zuhany , Nagy , Pavilon , kert , Szilikon , Gardena , Homlokzat és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Obi újság 2019.12.31-ig

Érvényes: 2019.03.06-tól 2019.12.31-ig 222 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.26

1 lap akciós termékekkel

Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Barkács és kertészet

Obi akciós termékek

Több Információ a Obi márkáról, Budaörs városban

Az OBI hazai és nemzetközi múltja

 

 

 

 

 

Az OBI barkácsáruház lánc alapítása Emil Lux és Manfred Maus, valamint Klaus Birker nevéhez fűződik, akik 1970-ben 870 négyzetméteren megnyitották az első egységet a németországi Hamburgban. Az OBI rövid időn belül igen nagy népszerűségre tett szert a német vásárlók körében; egymás után nyitotta meg az újabb és újabb áruházait, amelyek száma jelenleg több, mint 300 Németországban. A vállalat 1991-ben lépett ki a nemzetközi „porondra”, és az európai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Magyarországon az első OBI barkácsáruház 1994-ben nyitotta meg a kapuit Budapesten, és még ugyanebben az évben Tatabányán is nyílt egy egysége a cégnek. Manapság 29 OBI áruház áll a magyarországi vásárlók rendelkezésére országszerte, amelyekből 9 a fővárosban és vonzáskörzetében található.

 

OBI Budaörs - termékkínálat

 

Az OBI 1998-ban nyitotta meg a budaörsi egységét. Az áruházat felkereső vásárlókat ugyanaz az elképesztően nagy termékkínálat várja itt is, mint az OBI égisze alatt működő, más régiókban található egységekben. A lakásfelújításhoz, építési munkálatokhoz, javítási munkálatokhoz stb. szükséges szerszámok, gépek, berendezések, alapanyagok, kiegészítők és egyéb termékek tekintetében a budaörsi OBI áruház kínálata minden igényt maximálisan lefed. Az üzletben beszerezhető különféle barkács termékekkel, szerszámokkal és kiegészítőkkel gyakorlatilag bármilyen otthoni és kerti munka elvégezhető a csaptelep cserétől kezdve, a festésen át, egészen a kerti tó építésig. Emellett az OBI minőségi bútorokat, kerti bútorokat, világítástechnikai eszközöket, autóápolási termékeket és kiegészítőket, tároláshoz szükséges termékeket, és számos egyéb árucikket is forgalmaz.

Innovatív online webáruház & minőségi szolgáltatások

 

Az OBI által működtetett magyar nyelvű netes platformon egy funkcionális, felhasználóbarát kialakítású online webshop is található, aminek köszönhetően a cég kínálatában lévő termékeket az otthonunk kényelméből is bármikor megrendelhetjük. Az aktuális ajánlatok pedig folyamatosan elérhetők a honlapon lévő online szórólap – akciós újság – megnyitásával. Az OBI a vásárlók számára nyújtott szolgáltatások tekintetében is magasan kiemelkedik a piaci versenytársai közül. A vállalat ügyfelei a házhozszállítás mellett olyan szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, mint a festék bekeverés, az utánfutó kölcsönzés, az ingyenes szaktanácsadás, a kedvező konstrukciós áruhitel, a lapszabászat, a függöny felvarrás stb.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Budaörs-Budapark 2040

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem