Lidl Budaörs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Lidl márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.8 - 11 értékelés

Lidl újság 2019.04.23-ig

Érvényes: 2019.04.17-tól 2019.04.23-ig 3 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.04.15

Nézz meg 47 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 3 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Porszívó , Laminált , Bor , Akku , Lábtörlő , Mosópor , Paplan , Mosószer , Kosár , Napszemüveg , Táska , Zuhanyfüggöny , Vágó , Növény , Bőr , Időzítő , Kapcsoló , Adapter , Szőnyeg , Lámpa és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Lidl akciós termékek

Lidl más városokban

Információ a Lidl újságról

Több Információ a Lidl márkáról, Budaörs városban

A Lidl Budaörsön

 

A budaörsi Lidl áruház 2018 nyarán nyitotta meg kapuit a Károly király úton, az Agip utcánál, az M1-M7-es autópálya és hegyeshalomi vasútvonal közötti területen.

 

A budaörsi Lidl-bolt választéka

 

A főváros agglomerációjában elterülő Pest megyei város Lidl boltjának kínálatában a friss élelmiszerektől (halak és húsok, tejtermékek, zöldség és gyümölcs, friss pékáru) a fagyasztott és tartós élelmiszereken át a non-food jellegű termékekig (illatszerek,  vegyiáru, szezonális termékek, hobbikellékek, ruházat) a háztartások igényeit kiszolgáló széles termékválaszték áll a vásárlók rendelkezésére kedvező árakon.

 

Lidl akciós újság Budaörsön

 

A Lidl Budaörs aktuális heti akciói szerepelnek az e weboldalon elérhető akciós újságban. Az online akciós katalógus információi révén jobban megtervezhető a napi bevásárlás a budaörsi Lidl boltban. Bármikor is látogasson honlapunkra, itt mindig a legfrissebb Lidl szórólap várja Önt.

 

A budaörsi Lidl üzlet címe:

 

Károly király út 145.

Központi telefonszám: 06-80-020-534

 

A budaörsi Lidl nyitvatartása:

hétfő-szombat: 07:00-22:00

vasárnap: 07:00-17:00

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem