A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Cashback promo

Kika Budaörs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Kika márkával

Értékelés: 3.8 - 5 értékelés
Újságok Termékek

Kika újság 2018.10.30-ig

Érvényes: 2018.10.17-tól 2018.10.30-ig Közzétéve: 2018.10.15

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 10 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ajtó , Ágy , Laminált , Kanapé , Szekrény , Polcok , Bőr , Lámpa , Tükör , Beton , Kiegészítők , Pad , Vitrin , Komód , Előszoba , Matrac , Asztal , Szék , Szilva és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
10 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Kika újság 2018.10.30-ig

Érvényes: 2018.09.29-tól 2018.10.30-ig Közzétéve: 2018.09.03

Nézz meg 52 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 10 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Kávéfőző , Ajtó , Ágy , Kandalló , Laminált , Kanapé , Szekrény , Szűrő , Bögre , Lábtörlő , Fedél , Vödör , Paplan , Serpenyő , Tepsi , Párna , Kosár , Váza , Törölköző , Ruhaszárító és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
10 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!
Megosztás
Megosztás

Kika akciós termékek

NÉZZ MEG MINDEN TERMÉKET!

Több Információ a Kika márkáról, Budaörs városban

A Kika áruházlánc története nagy vonalakban

 

 

 

 

A Kika története az 1970-es évek elejéig nyúlik vissza, amikor Herbert Koch egy teljesen egyedi koncepció alapján megalapította az elérhető árú lakberendezési termékek forgalmazásra hivatott cégét. A vállalat az elmúlt évtizedek alatt „meghódította” az ausztriai bútorpiacot, és megjelent számos európai országban is, amelyek esetében szintén jelentős piaci sikereket ért el. A cég jelenleg 6 magyarországi egységgel várja a hazai vásárlókat, amelyek mindegyikében ugyanaz a hatalmas termékpaletta (több, mint 50 ezer különféle termék), és átlagon felüli színvonalú szolgáltatások érhetők el.

 

Kika Budaörs - termékkínálat

 

A Kika budaörsi áruháza 2016 januárjában tárta szélesre a kapuit a vásárlók előtt. A vevők számos igénynek ás árkategóriának megfelelő termék közül választhatják ki a nekik tetszőket, és ha vásárlás közben megéheznek, akkor finom, helyben készült friss ételek várják őket az áruház területén lévő étteremben. A budaörsi Kika termékpalettáján túlzás nélkül minden megtalálható, amire a lakásunk házunk, kertünk színvonalas berendezéséhez szükségünk lehet. Rendkívül széles választék áll például a rendelkezésünkre hálószoba bútorokból, konyhabútorokból, és előszoba bútorokból, de ugyanez mondható el a nappali bútorok, gyerekszoba bútorok, irodai bútorok, illetve a kerti bútorok esetében. Emellett itt könnyen kiválaszthatjuk a saját ízlésünknek tökéletesen megfelelő lakásdekorációs termékeket, kiegészítőket, háztartási eszközöket, de beszerezhetünk márkás konyhai berendezéseket (pl. teafőzők, kávéfőzők), lámpákat és a kiegészítőiket, tapétákat, függönyöket, lábtörlőket stb.

 

Online felület & szolgáltatások

 

A Kika magyar nyelvű webes felületéről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, mivel rendkívül egyszerűen használható, elképesztően funkcionális, és szó szerint minden a felhasználók igényeinek maximális figyelembe vételével lett kialakítva rajta. A honlapon egy igazán remek, katalógus jellegű dizájnnal ellátott online webshop is a rendelkezésünkre áll, amit elindítva néhány kattintással kiválaszthatjuk, és megvásárolhatjuk a számunkra szimpatikus termékeket. A Kika weboldalán bármikor elérhető az online akciós újság is, amit megnyitva elénk tárulnak a legjobb ajánlatok, promóciók, és természetesen azok a termékek, amelyeket jelentős mértékű kedvezménnyel vásárolhatunk meg. A Kika budaörsi áruházát felkereső vásárlók többféle színvonalas szolgáltatást is igénybe vehetnek: étterem és kávézó, házhozszállítás, függönyvarrás, bútor összeszerelés, játszóház gyerekeknek, 3D-s konyhatervezés & helyszíni felmérés stb.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Kinizsi utca 5. 2040 Budaörs

  • Telefonszám: 06-23/448-000, 06-70/508-1012

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:10:00-20:00
    vasárnap:10:00-19:00

  • Email cím: vevoszolgalat-603@kika.hu

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!