Ikea Budaörs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Ikea márkával

Értékelés: 4.5 - 11 értékelés

Ikea újság 2019.12.31-ig

Érvényes: 2019.01.01-tól 2019.12.31-ig Közzétéve: 2019.01.28

Nézz meg 21 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 318 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Csempe , Laminált , Szekrény , Bögre , Kancsó , Kosár , Polcok , Növény , Bőr , Lámpa , Beton , Irattartó , Papír , Tároló , Pad , Asztal , Szék , Biztonságos , vizsgáló , Vágódeszka és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
318 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Ikea újság 2019.12.31-ig

Érvényes: 2019.01.01-tól 2019.12.31-ig Közzétéve: 2019.01.28

Nézz meg 19 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 318 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Laminált , Szekrény , Szűrő , Zuhanyfüggöny , Polcok , Lámpa , Tükör , Kiegészítők , Tároló , Pad , Nagy , Doboz , gumi , Szappantartó , fiókok , Zuhany , keverőcsap , árak , Mosdó , Polc és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
318 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Ikea újság 2019.12.31-ig

Érvényes: 2019.01.01-tól 2019.12.31-ig Közzétéve: 2019.01.28

Nézz meg 19 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 318 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ajtó , Kosár , Polcok , Tükör , Kiegészítők , Tároló , Cipőtartó , betétek , Rúd , néz , Szerkezet , árak , Üveg , Ékszertartó , Tálca , Polc , Doboz és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
318 nap múlva jár le Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Otthon

Ikea akciós termékek

Ikea más városokban

Információ a Ikea újságról

Több Információ a Ikea márkáról, Budaörs városban

Az IKEA története

 

 

 

 

 

Az IKEA egy nemzetközi kereskedelmi üzlethálózat, amely elsősorban rendkívül könnyen, a vásárlók által sajátkezűleg összeállítható minőségi bútorok forgalmazására specializálódott. Az IKEA mögött álló céget a II. világháború derekán alapította Ingvar Kampard 1943-ban. A vállalat eleinte nem bútorokat, hanem órákat, bizsu ékszereket, divatcikkeket, ruházati kiegészítőket, írószereket stb. árusított. Érdekességként érdemes megjegyezni, hogy az IKEA nevet annak idején Ingvar Kampard a saját nevének és a lakóhelyének kezdőbetűiből állította össze. Az IKEA a legelső üzletét 1953-ban, a svédországi Älmhult városban nyitotta meg, amit öt év után követett a hálózat többi egysége számára „modellként” szolgáló, első igazi IKEA áruház megnyitása (szintén Älmhult-ban). Külföldön az IKEA először Norvégiában vetette meg a lábát, ahol Askern városában 1963-ban nyitott áruházat. A hetvenes évektől a vállalat rendkívül dinamikus ütemben fejlődött, aminek köszönhetően 2017-re már 29 országban volt jelen világszerte (több, mint 350 áruházzal). Hazánkban a rendszerváltás követően, 1990-ben március 21-én az Örs vezér téren nyílt meg az első IKEA áruház, amely több, mint 18.000 m2-en várta a magyarországi vásárlókat az akkortájt igencsak újdonságnak számító, prémium minőségű skandináv bútorokkal, és egyéb termékekkel.

 

IKEA Budaörs - termékkínálat

 

A vállalat második magyarországi egysége, a budaörsi IKEA (IKEA Budaörs) 1999 nyara óta áll a vásárlók rendelkezésre. Az áruház termékpalettája elképesztően széles, és szó szerint minden igényt lefed: többek között különféle típusú konyhabútorok, kanapék, ágyak, heverők, székek, irodai bútorok, fürdőszobai bútorok, előszobai bútorok, lámpák és egyéb világítástechnikai eszközök, lakás kiegészítők, párnák, ágyneműk és egyéb textíliák, evőeszközök, egyedi dizájnnal rendelkező dísztárgyak találhatók meg itt. A vállalat által forgalmazott különböző termékek természetesen az IKEA magyarországi weboldalán is megtalálhatók logikusan felépített kategóriába csoportosítva (Új termékek, Konyhák és készülékek, Nappali, Hálószoba, Gyerekek IKEA-ja, Tárolás, IKEA Business stb.), ami nagyban megkönnyíti a vásárlók számára a különféle árucikkek kiválasztását.

 

Szolgáltatások

 

Az IKEA a házhoz szállítás mellett egyéb prémium szolgáltatásokat is biztosít az ügyfelei számára: szakipari szolgáltatások (megvásárolt bútorok adott helyszínen történő összeszerelése, varrószolgálat, konyha megtervezése, régi bútorok elszállítása, pénzügyi szolgáltatások, étterem és kávézó az áruházon belül, vevőszolgálat, gyermekmegőrző stb. Emellett a webes felületen online vásárlás funkció, online akciós újság (többféle érhető el a nyitóoldalon), és online katalógus (a kínálatban lévő termékek bemutatására szolgál) is elérhető.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: 2040 Budaörs, Sport utca 2-4.

  • Telefonszám: +(36)1 460-3160

  • Nyitva tartás: hétfő-vasárnap: 09:00-21:00

  • Email cím: a weboldalon található online űrlap használható erre a célra

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem