Auchan Budaörs akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Auchan márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.1 - 10 értékelés

Auchan újság 2019.07.24-ig

Nézz meg 12 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 5 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

5 nap múlva jár le

Auchan újság 2019.07.24-ig

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 5 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

5 nap múlva jár le

Auchan újság 2019.08.31-ig

Nézz meg 28 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 43 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

43 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Auchan termékek városban

Más városokban érvényes akciók

információ a Auchan márkáról

Több Információ a Auchan márkáról, Budaörs városban

További információ a budaörsi Auchan áruházról

 

A budaörsi Auchan áruház az M1-M7 autópálya közös szakasza mellett található, a budaörsi lakótelep szomszédságában. 1998-ban nyitotta meg kapuit, elsőként a kereskedelmi lánc magyarországi áruházai közül.

 

Az Auchan Budaörs közel 20.000 négyzetméteren biztosítja a háztartásban szükséges árucikkek széles választékát. Az élelmiszerosztályon húsáru, pékáru, zöldség-gyümölcs, illetve a fagyasztott és tartós élelmiszerek teljes skálája, továbbá kozmetikai termékektől a lakberendezési és háztartási cikkeken át a játékszerekig, autós felszereléstől a barkácsárun át a szezonális termékekig, papír-írószertől a könyvig tízezernyi termékféleség vásárolható meg az áruház kínálatából.

 

Budaörsön a hipermarket mellett szintén a vásárlóközönség rendelkezésére áll az üzletsor 60 üzlettel; ezenkívül az Auchan benzinkutat is üzemeltet, amelynél kedvező áron tankolhatnak az autósok.

 

A főváros közelében található agglomerációs település áruháza nemcsak autóval, hanem tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető: akár BKK-járatokkal (amelyeknek végállomása közvetlenül az áruház mellett van), akár az ingyenes Auchan-busz járataival.

 

Az Auchan Budaörs aktuális akcióira vonatkozóan részletesen tájékozódhat a weboldalunkon fent lévő akciós újság lapjain. Az online reklámújság révén hatékonyabban megtervezheti a bevásárlást, mielőtt ellátogat a budaörsi áruházba. A heti akciók mellett az év során különféle szezonális katalógusok is kedvező ajánlatokkal várják (kertészeti katalógus tavasszal, iskolakezdés ősszel, karácsonyi játékkatalógus). A legfrissebb Auchan katalógus ezen a honlapon mindig megtalálható.

 

Nyitvatartás Budaörs

 

  • Auchan Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Sport utca 2-4.

Központi telefonszám: 06-80-10-90-10

 

  • A budaörsi Auchan nyitva tartása:

 

hétfő-szombat: 06:00-22:00

vasárnap: 07:00-21:00

 A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem