Obi Budakalász akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Obi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 3.6 - 7 értékelés

Obi újság 2019.08.25-ig

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 2 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat:

2 nap múlva jár le

Obi újság 2019.12.31-ig

1 lap akciós termékekkel 130 nap múlva jár le

Kedvenc üzleteid újságai

Obi termékek városban

Más városokban érvényes akciók

információ a Obi márkáról

Több Információ a Obi márkáról, Budakalász városban

Az OBI nemzetközi és a hazai története röviden

 

 

 

 

 

Az OBI áruházláncot három német úriember alapította 1970-ben (Manfred Maus, Klaus Birker, Emil Lux), Németországban. Az első OBI áruház Hamburg városában kezdet meg működését még ugyanebben az évben. A vállalat néhány év leforgása alatt hatalmas népszerűségre tett szert a német vásárlók körében, egymás utáni nyitotta meg az ország nagyobb lélekszámú településein az új egységit, majd 1991-ben nemzetközi szintű terjeszkedésbe is kezdett. Manapság az OBI Európa 11 országban van jelen a piacon, hazánkat is beleértve. Az első magyarországi OBI áruház 1994-ben kezdte meg működését a fővárosban, és még ebben az évben sor került az első vidéki egység megnyitására is (Tatabányán). Az azóta eltelt évek alatt az OBI magyarországi hálózata 27 további áruházzal bővült országszerte.

 

OBI Budakalász – termékkínálat

 

Az OBI Budakalászon épült áruháza 2013 óta várja a vásárlókat. A vállalat ezen egységében – az OBI más áruházaihoz hasonlóan – átlagon felüli színvonalú szolgáltatások, és hatalmas mértékű termékkínálat biztosított a vevők számára. Cseppet sem túlzás azt állítani, hogy az OBI-nál minden, de minden olyan szerszám, eszköz, berendezés, gép, alapanyag stb. megtalálható, ami barkácsmunkák elvégzéséhez, lakásfelújításhoz, építési munkálatokhoz, karbantartási munkák elvégzéséhez, kerti munkák elvégzéséhez, vagy például takarításhoz, autóápoláshoz szükséges. Emellett az OBI számos kiváló minőségű bútort (konyhabútorok, tárolók, fürdőszobai bútorok, kerti bútorok), kiegészítőt, és egyéb jellegű terméket (a faszéntől és a kerti grillezőktől kezdve, a hintaágyakon át, a dizájnos lámpákig) is forgalmaz.

 

OBI Budakalász – vevők számára nyújtott szolgáltatások & online webshop

 

A budakalászi OBI áruház vásárlói természetesen számos színvonalas szolgáltatást is igénybe vehetnek, amelyek között megtalálható a házhozszállítás, az utánfutó kölcsönzés, a méretre vágás valamint a lapszabászat, a függönyfelvarrás, az áruhitel, és többek között az ingyenes szaktanácsadás és a kompetens ügyfélszolgálat is. A vállalat által működtetett online webáruházból, - ami a cég honlapján érhető el -, az OBI kínálatában található termékek néhány kattintással megvásárolhatók anélkül, hogy ehhez el kéne hagynunk az otthonunk kényelmét. Természetesen bármikor megtekinthetjük a weboldalon lévő akciós újság (online szórólap) megnyitásával a legújabb akciókat is, és kiválaszthatjuk a jobbnál jobb ajánlatok közül a számunkra leginkább megfelelő termékeket.

 

Elérhetőségek

 

  • Cím: Omszk park 2. 2011 Budakalász

  • Telefonszám: 0680-21-22-23

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:08:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

  • Email cím: uzenet@obi.hu