Auchan Budakalász akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Auchan márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.1 - 10 értékelés

Auchan újság 2019.05.08-ig

Érvényes: 2019.04.15-tól 2019.05.08-ig 15 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.04.16

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 15 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Mellény , Szoknya , Ing , Fürdőruha , Ruha , Blúz , Táska , Pizsama , Sportcipő , cipőkhöz , Top , Harisnya , Melltartó , Póló , Sportnadrág , Nadrág és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Auchan akciós termékek

Auchan más városokban

Információ a Auchan újságról

Több Információ a Auchan márkáról, Budakalász városban

További információ a budakalászi Auchan áruházról

 

A Budakalászon, a budapesti III. kerület közelében található áruház az M0-ás körgyűrű észak-budai végpontjánál található, a 11-es főút és az Omszki-tó mellett. Az 1998-ban megnyitott budakalászi áruház 14 éven át a Cora áruházlánc tagja volt. 2012-től került az Auchan áruházai közé.

 

Az Auchan Budakalász 14.000 négyzetméteres eladóterében márkás és sajátmárkás termékek széles választékából válogathatnak a vásárlók. A friss élelmiszeren (hús, pékáru, zöldségek és gyümölcsök), valamint a fagyasztott és tartós élelmiszereken kívül a vegyiárutól és lakberendezési cikkektől a műszaki eszközökön át a játékokig, a papír-írószertől az illatszerekig, barkácskellékektől az állateledelen át a babafelszerelésig a háztartásban szükséges termékek teljes palettáját megtalálhatjuk.

 

Budakalászon a hipermarket mellett üzletsor is a vásárlóközönség rendelkezésére áll 35 üzlettel; az Auchan benzinkút üzemanyagkínálata pedig diszkont áraival az autóval érkező vásárlók számára vonzó.

 

Az autóval kiválóan megközelíthető bevásárlóközpontba BKK-buszjárattal, Szentendre és Békásmegyer felől pedig ingyenes Auchan-járattal is el lehet jutni.

 

Az Auchan Budakalász friss akcióiról a weboldalunkon található akciós újság nyújt információkat. Az online reklámújság segít a bevásárlólista összeállításában, amikor a budakalászi áruházba készül. A heti akciók mellett az év minden szakában jelennek meg szezonális katalógusok is (tavaszi kertészeti katalógus, őszi iskolakezdés kiadványa, karácsonyi játékkatalógus). Az aktuális Auchan katalógus itt biztosan mindig elérhető.

 

Nyitvatartás BUDAKALÁSZ  • Auchan Omszki tó Budakalász

Cím: 2011 Budakalász, Omszk park 1.

Központi telefonszám: 06-80-10-90-10

 

  • A budakalászi Auchan nyitva tartása:

 

hétfő-szombat: 06:00-22:00

vasárnap: 07:00-21:00

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem