A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Black Friday 2018

 

Minden évben, a boltkóros és promóciós ajánlatok szerelmesei által legjobban várt esemény, tagadhatatlanul a Black Friday.

 

Mikor van Black Friday az idén?

 

Mi, a Prospecto.hu-ről, azonnal kielégítjük a kiváncsiságodat, és tájékoztatunk arról, hogy a Black Friday hivatalosan, 2018 november 23-án, ... órakor kezdődik.

 

Készülj fel, mivel a Black Friday eseményen résztvevő üzletek száma növekvőben van, az ajánlatok és promóciók pedig vonzóbbak lesznek, mint bármikor.

 

Mi a Black Friday?

 

Térjünk vissza a 60-as évek Amerikájába, ahol mindez elkezdődött.

A Hálaadás (Thanksgiving) az ország egyik legnagyobb ünnepe, az azt követő nap pedig a nagy karácsonyi vásárlás kezdetét jelzi.

Az amerikaiak vásárlás iránti megszállottsága közismert, és ezen a napon az árlesszállítások annyira csábítóak, hogy a vásárlás tömeges sporttá vált.

 

Az emberek olyan nagy érdeklődést mutatnak az akciók iránt, hogy néhány munkáltató ezen a napon szabadnapot ad a munkavállalóknak.

Miért hívják "Feketének" (Black)? - a nagy forgalmi torlódások miatt.

 

Milyen üzletek vesznek részt a Black Friday 2018-on?

 

A korábbi Black Friday-okhoz hasonlóan, a következő üzletek vesznek részt:BestByte,Media Markt ,Euronics ,Expert Electro, és ellenállhatattlan akciókat kínálnak a neked, és családodnak szükséges termékekre:

● elektronika;

● telefonok;

● laptopok;

● bútorok;

● férfi-, nő-, és gyermekruhák;

● kozmetikumok, és még sok más.

 

A hatalmas érdeklődés következtében, a különleges ajánlatok hamar kifogynak. Ezért, a legoptimálisabb megoldás érdekében, úgy a Prospecto.hu honlapunkon, mint a mobil alkalmazásunkban is összegyűjtjük az összes promóciós katalógust. A Prospecto.hu segítségével, már a kampány kezdete előtt összeállíthatod a bevásárlólistát, így elkerülve a különleges ajánlatok elszalasztásának kockázatát.

 

Mit kell tenned?

 

További információkért, kövesd a Prospecto.hu honlapot, vagy töltsd le a mobil alkalmazásunkat, így még könnyebben megtalálod a legmegfelelőbb ajánlatokat úgy az interneten, mint a kedvenc üzleteidben is.

 

Szeretne hirdetni a Black Friday oldalunkon?

 

Lépjen kapcsolatba velünk a support@prospectogroup.com oldalon! Ha október 10-ig jelentkezik, minden prémium pozícióra 10% kedvezményben részesül! További információk: support@prospectogroup.com

 

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!