Minden Auchan Magyarország üzlet

Válaszd ki a városodat, és nézz meg minden ajánlatot a környéken
i

Ez az űrlap tárolja nevedet, e-mail címedet, nemedet és a megadott várost. Az adatokat arra használjuk fel, hogy rendszeresen személyre szabott e-maileket küldjük a kiválasztott promóciókkal. A fiókod beállításaiban könnyen megváltoztathatod vagy letörölheted az általad benyújtott adatokat. Az adatokat kizárólagosan ccsak a jó minőségű, és személyreszabott szolgáltatás nyújtásának céljából használjuk fel. Az adatokat csak olyan partneri platformokkal oszthatjuk meg, amelyeken keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.


Az Auchan Magyarországon

 

Az Auchan (ejtése nagyjából: osan) 1961-ben jött létre Franciaországban. Alapítója a francia Roubaix város Hauts Champs elnevezésű kerületében nyitotta meg első üzletét: a vállalat neve kiejtve e kerület nevére hasonlít. Az Auchan nemzetközi kiskereskedelmi lánc közel kétezer áruházat üzemeltet 12 országban - Európán kívül még Kínában és Tajvanon.

 

Magyarországon 1998-ban nyílt meg az első áruházuk Budaörsön, majd a következő évek során Budapesten és vidéken további 11 áruházat nyitottak meg. A Cora kivonulásával a hét magyarországi Cora hipermarket az Auchan Magyarország Kft-hez került, amely 2012-től így ekkor már 19 áruházat üzemeltetett az országban. 2017 óta kisebb, szupermarket illetve superstore formátumú üzletek megnyitásával növelték az áruházlánc országos lefedettségét.

 

Az Auchan áruházaiban több tízezer különböző terméket kínál vásárlóinak. A sajátmárkás termékek köre évről évre bővül - ma már ezek száma is többezer. Az élelmiszerosztályon friss hús, pékáru, zöldség-gyümölcs és tartós élelmiszerek kínálatából lehet válogatni; ezenkívül háztartási eszközök és műszaki cikkek, lakberendezési termékek, játékok, barkácsáruk és számos szezonális termék is széles választékban kapható.

 

2016-tól elindult az online vásárlás lehetősége is az Auchan webáruház oldalain.

 

2004-ben nyitották meg az első Auchan-benzinkutat a soroksári áruháznál, majd a diszkont töltőállomások számát folyamatosan növelték, így már a hipermarketek többsége mellett rendelkezésre áll benzinkút.

 

Mutass többet...

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem