prospecto.hu

Prospecto.hu - Mindig jó ötlet

Kényelmes. Funkcionális. Pragmatikus. Mindig veled.

Miért Hasznos az Prospecto.hu alkalmazás?

Napjainkban az okostelefon mindig a zsebedben van, így prospecto.hu alkalmazásnak köszönhetően a kedvenc üzleteid is. Bárhol is tartózkodnál, könnyen kereshetsz jó ötleteket az állandóan frissített digitális újságokban.

A funkciókmelyek megtakarítják a napi költségeket

  1. Hely Kapcsolja be a helymeghatározást, és az alkalmazásunk megmutatja a térképen a közelben lévő üzleteket. Tekintsd meg kedvenc üzleteid nyitvatartási idejét.
  2. Bevásárlási lista Az újságok böngészése közben bármelyik terméket hozzáadhatod a praktikus bevásárló listához, amely mindig nálad lesz, és soha nem fogod elfelejteni a bevásárolni valókat.
  3. Kedvencek Egyszerűen szívvel jelöld be a kedvenc üzleteidet, és megtekintheted a bejelölt üzletek legújabb újságait a Kedvencek menüben.
  4. Állítsd be a riasztót Azonnal regisztrálhatsz és értesítéseket kaphatsz amint frissítjük a téged érdeklő legfrissebb újságokkal.

VisszejelzésFogyasztói értékelések

  • Mindig követem a kedvenc üzleteim legfrissebb újságait. Készítettem egy speciális részt, ahol csak azt láthatom, amire szükségem van.
  • A vásárlás még soha nem volt ilyen egyszerű. Már nem kell hosszú bevásárló listákat írjak, és most már egyszerűen kiválaszthatom a kívánt termékeket az újságból, és hozzáadhatom őket a bevásárló listámhoz.
  • Nem kell többé azon aggódnom, hogy az üzletek zárva vannak. Egyszerűen megtalálhatom őket a térképen, és ellenőrizhetem az nyitvatartási idejüket. Természetesen mindig az aktuális újságban keresem a legjobb akciókat :)

KéptárHogyan néz ki az alkalmazás?

Nézd meg az új alkalmazásunkat

TippjeinkJó ötletek az APP használatához

Minden újság egy helyen ... Ez mindig jó ötlet!

A mi ötleteink!

Élvezd a legfinomabb ételeket!

Az ennivalók szinte mindig a vásárlási lista tetején vannak. Most az alkalmazás segítségével könnyedén ellenőrizheted a közeledben található legjobb akciókat. Friss gyümölcsök és zöldségek, hús vagy tejtermékek - mind egy helyen a prospecto.hu alkalmazásban.

Kényelmes ház

A DIY és bútorüzletekben sétálsz, és összehasonlítod a termékeket, és az árakat. Végül néhány hónap múlva megtalálod a neked legjobban megfelelő akciót. Az alkalmazással most már az okostelefonodról böngészheted az üzletekben érvényes akciókat annélkül, hogy az otthonodat elhagynád.

Techno mánia

Az alkalmazásunk minden technomániást kielégít. Az elektronika kategóriában megtalálsz minden üzlet aktuális újságát, és a keresősáv segítségével megtalálod a kívánt terméket is.

A szépség modern

Gyakran a mindennapi élet zűrzavarában nincs időnk kiválasztani a számunkra megfelelő kozmetikai terméket, ezért megvásároljuk az első dolgot, ami a kezünkbe kerül. A kozmetikai újságok széles választékának bemutatása mellett, alkalmazásunk megtalálja a legközelebbi üzletet, és ezzel is időt takarítsz meg.>

Készülj fel

A kényelmes sportruhák és sportcipők, a jó edzés elengedhetetlen kellékei. Az alkalmazás segítségével a sportboltok újságaiban böngészhetsz, és a helymeghatározási funkció megmutatja a legközelebbi üzletet, ahol a kívánt termékekre megtalálhatod a legjobb akciókat.

Továbbiinformációk az alkalmazásról

A mobil alkalmazás, amely minden digitális újságot egy helyre gyüjt össze. Számos hasznos funkcióval rendelkezik.

  • Kompabilitás Az APP elérhető iOS és Android készülékeken is
  • Jelentőség Folyamatosan tájékoztatunk a legújabb újságokról.
  • Segítség Ha segítségre van szükséged, küldj egy e-mailt a office@prospecto.hu címre

Töltsd le a Prospecto.hu alkalmazást

Elérhető iOS és Android készülékeken is!

1407 Letöltések