prospecto.hu

Prospecto.hu - Mindig jó ötlet

Kényelmes. Funkcionális. Pragmatikus. Mindig veled.

HasznosMiért az Prospecto.hu Alkalmazás?

Napjainkban az okostelefon mindig a zsebében van, így a kedvenc üzletei is az Prospecto.hu Alkalmazásnak köszönhetően. Bárhol is van, könnyen kereshet jó ötleteket a digitális újságokban, melyek állandóan frissítve vannak.

A funkciókmelyek megtakarítják a napi költségeit

  1. Hely Kapcsolja be a helymeghatározást és az Alkalmazásunk megmutatja a térképen a közelben lévő üzleteket. Nézze meg kedvenc üzletei nyitvatartási idejét.
  2. Bevásárlási lista Az újságok böngészése közben bármelyik terméket hozzáadhatja a praktikus bevásárló listához, amely mindig magánál lesz, és soha nem fogja elfelejteni vásárolni valókat.
  3. Kedvencek Egyszerűen jelölje be a szívvel a kedvenc üzleteit, és megtekintheti a legújabb újságaikat a Kedvencek menüben.
  4. Állítsa be a riasztót Azonnal regisztrálhat és kaphat értesítéseket, amint frissítjük az önt érdeklő legfrissebb újságokkal.

VisszejelzésFogyasztói értékelések

  • Mindig követem a kedvenc üzleteim legfrissebb újságait. Készítettem egy speciális részt, ahol csak azt láthatom, amire szükségem van.
  • A vásárlás még soha nem volt ilyen egyszerű. Már nem kell hosszó bevásárló listákat írjak, és most már egyszerűen kiválaszthatom a kívánt termékeket az újságból, és hozzáadhatom őket a bevásárló listámhoz.
  • Nem kell többé azon aggódnom, hogy az üzletek zárva vannak. Egyszerűen megtalálhatom őket a térképen, és ellenőrizhetem az nyitvatartási idejüket. Természetesen mindig az aktuális újságban keressem a legjobb akciókat :)

KéptárHogyan néz ki az Alkalmazás?

Nézz meg az új Alkalmazásunkat

TippjeinkJó ötletek az APP használatához

Az összes újság egy helyen ... Ez mindig jó ötlet!

A mi ötleteink!

Élvezze a legfinomabb ételeket!

Az ennivalók szinte mindig a vásárlási lista tetején vannak. Most az Alkalmazásával könnyedén ellenőrizheti a közelében található legjobb akciókat. Friss gyümölcsök és zöldségek, hús vagy tejtermékek - mind egy helyen a Prospecto.hu Alkalmazásban.

Kényelmes ház

A DIY és bútorüzletekben sétál és összehasonlítja a termékeket és az árakat. Végül néhány hónap múlva megtalálja az Önnek legjobban megfelelő akciót. Az Alkalmazással most már az okostelefonján böngészheti az akciókat az üzletekben, annélkül hogy az otthonát elhagyná.

Techno mánia

Az Alkalmazásunk minden technomániást kielégít. Az Elektronika kategóriában megtalálhatja az összes üzlet aktuális újságát, és a keresősáv segítségével megtalálhatja a kívánt terméket.

A szépség modern

Gyakran a mindennapi élet zűrzavarában nincs időnk kiválasztani a számunkra megfelelő kozmetikai terméket, ezért elvesszük az első dolgot amit látunk. A kozmetikai újságok széles választékának bemutatása mellett alkalmazásunk megtalálja a legközelebbi üzletet és ezzel is időt takarít.>

Készüljön fel

A kényelmes sportruhák és sportcipők a jó edzés elengedhetetlen kellékei. Az Alkalmazás segítségével böngészhet a sportboltok újságaiban, és a helymeghatározási funkció megmutatja Önnek a legközelebbi üzletet, ahol megtalálhatja a legjobb akciókat a kívánt termékekre.

Továbbiinformációk az Alkalmazásról

A mobil alkalmazás, amely összegyűjti az összes digitális újságot egy helyen. Ott megtalál számos hasznos funkciót.

  • Kompabilitás Az APP elérhető az iOS és az Android rendszereken is
  • Jelentőség Folyamatosan tájékoztatjuk a legújabb újságokkal.
  • Segítség Ha segítségre van szüksége, küldjön egy e-mailt a office@prospecto.hu címen

Töltse le a Prospecto.hu Alkalmazást

Elérhető az iOS és Android rendszereken!

1407 Letöltések