Aldi Ajka akciók

Nézd meg a kínálatot és spórolj a Aldi márkával

Legjobb üzlet
Értékelés: 4.1 - 7 értékelés

Aldi újság 2019.03.27-ig

Érvényes: 2019.03.21-tól 2019.03.27-ig 7 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.18

Nézz meg 24 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 7 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Fűnyíró , Csempe , Kerékpár , Bor , Akku , Mosópor , Mosószer , Fehérítő , Sütőforma , Tisztítószer , Párna , Kosár , Szalvéta , Napszemüveg , Ruha , Táska , Mosogatógép , Okostelefon , Játék , Gabonapehely és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Aldi újság 2019.03.20-ig

Érvényes: 2019.03.14-tól 2019.03.20-ig Ma jár le! Közzétéve: 2019.03.11

Nézz meg 20 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 0 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ajtó , Ajándékdoboz , Párnahuzat , Fehérítő , Öblítő , Párna , Kosár , Szalvéta , Ruha , Táska , Alsónemű , Játék , Kesztyű , Ablak , Ébresztőóra , Időzítő , Létra , Tükör , Festék , Papír és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Aldi újság 2019.04.14-ig

Érvényes: 2019.03.10-tól 2019.04.14-ig 25 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.03.04

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 25 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Ajtó , Táska , Játék , Védőháló , Hinta , Ablak , Létra , Festék , Ceruza , Betonkeverő , Tojás , autó , tömeg , Görkorcsolya , Nagy , Térdvédő , bár , Szerkezet , Rúd , Doboz és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Aldi újság 2019.04.23-ig

Érvényes: 2019.02.21-tól 2019.04.23-ig 34 nap múlva jár le Közzétéve: 2019.02.18

Nézz meg 8 oldalnyi ajánlatot!

Ez az újság még 34 napig érvényes, a következő termékekre találtunk ajánlatokat: Fűnyíró , Fedél , Olló , Gereblye , Lapát , Növény , Nyugágy , Talaj , Kapcsoló , Kiegészítők , Pad , Asztal , Petrezselyem , Spenót , Cukkini , Retek , Paprika , Uborka , Fokhagyma , Paradicsom és sok más.
Mégtöbb megjelenítéseElrejt
Nézd meg az újságot!

Hasonló reklámújságok

Szupermarketek

Aldi akciós termékek

Aldi más városokban

Információ a Aldi újságról

Több Információ a Aldi márkáról, Ajka városban

Az Aldi története

 

 

 

 

A főként különböző élelmiszerek értékesítésére specializálódott Aldi diszkontlánc története a XX. század elejéig, egészen 1913-ig nyúlik vissza. A céget ebben az évben alapította Németországban Karl Albrecht és Theo Albrecht. Az üzletlánc alapkoncepciója akkortájt még igencsak újdonságnak számított (pl. 3%-os kedvezmény nyújtása a vásárlóknak a megengedett maximális árból), viszont a vevőközpontú üzletpolitika rövid időn belül jelentős piaci sikereket hozott a cég számára. Az Aldi az 1970-es évektől kezdődően folyamatosan növelte a jelenlétét a nemzetközi piacon, aminek eredményeként az üzleteinek száma rohamosan nőtt. Az Aldi-csoport jelenleg mintegy 7600 szupermarketet üzemeltet világszerte, és gyakorlatilag heti rendszerességgel nyílnak meg az új kereskedelmi egységei. Magyarországon az Aldi 2008-ban nyitotta meg az első üzletét. Napjainkban a német diszkontlánc 132 bolttal van jelen a magyarországi piacon.

 

Aldi Ajka – termékkínálat

 

Az Aldi Ajkában lévő üzlete széles választékot kínál a városban és a környéken élő vásárlók számára különféle élelmiszerekből (tejtermékek, pékáruk, húsipari termékek, édességek, mirelit termékek, zöldségek és gyümölcsök, üdítők és alkoholos italok, konzervek stb.). Emellett a bolt kínálatában igen sokféle, a háztartásban használatos vegyszer (mosószerek, öblítő szerek, takarítószerek stb.), kozmetikai termékek, állateleségek (kutya, macska), ruházati termékek, szerszámok, műszaki termékek stb. is található.

 

Honlap és szolgáltatások

 

Az Aldi magyarországi weblapján a céggel, és az által forgalmazott termékekkel kapcsolatos összes információ megtalálható. A legfrissebb ajánlatok és a legújabb akciók a nyitóoldal közepén lévő akciós újság – online szórólap – megnyitása révén tekinthetők meg. A honlapon üzletkereső funkció is elérhető, aminek a segítségével könnyedén megtalálhatjuk a lakóhelyünk – vagy az aktuális tartózkodási helyünk - közelében lévő Aldi üzleteket. A „Tippek, trükkök” szekcióban pedig remek barkácstippeket szerezhetünk és egyéb hasznos információk juthatunk hozzá. Az Aldi számára rendkívül fontos a vevők elégedettsége ezért többek között pénz-visszafizetési garanciát is nyújt a vásárlói számára.

 

Elérhetőség

 

  • Cím: Fő út 31. Ajka

  • Telefonszám: +36(23)-504-680

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat:07:00-20:00
    vasárnap:08:00-18:00

notification circle blue
Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Tekintsd meg a reklámújságot ITTés spórolj pénzt!

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem