A honlapról

A prospecto.hu honlap felhasználóktól, felhasználóknak lett készítve. Mindenki fontosnak találja, hogy vásárlás előtt az árakat és az üzletek kínálatait össze tudja hasonlítani. Sokszor, kevés a kedvezmény, vagy nem minden üzletben kapható – ezért érdemes az online katalógusokat megtekinteni. De több előnye is van a Prospecto.hu weboldal használatának. Sokszor az üzletek exkluzív akciós kuponokat adnak ki  katalógusaikban. Így pénzt takarítsz meg, ugyanis ez a legfontosabb célod! Mielőtt vásárolni indulnál, tekintsd meg az akciókat a Prospecto.hu weboldalon.

A Prospecto.hu weboldal csapata, fiatal és lelkes emberekből áll, akik napról napra mindent megtesznek azért, hogy jobbá és könnyebben  használatóvá tegyék a kedvenc reklámújság és katalógusok honlapját. A csapat tagjai mindig rendelkesésedre állnak, és segítenek bármilyen próbléma megoldásában. Minden nap, Hétfőtől -Péntekig, 9-től 18-ig várjuk észrevételeiteket.

 

 

Address:
Offerista Group Hungary Kft.
Szilágyi Dezső tér 1. 2. em.
1011 Budapest, Hungary

Managing Director: Ognyan Popov 

Phone: + +36 30 157 5527  
Email: office@prospecto.hu

Register / Commercial Register Court: Company Court of Budapest-Capital Tribunal
Register / commercial register number: 01-09-320069
Tax ID number: 26248709-2-41

Chamber or professional association: no
Authority according to ECG: 
Applicable regulations: Hungary Trade Regulations 

The Offerista Group Hungary Kft. is a company of the Offerista Group. www.offerista.com

The pictures that we use on prospecto.hu are obtained from istockphoto.comstock.adobe.comfreepik.com and joergsteinhauer.net.  

 

 

 

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem