A honlapról

A prospecto.hu honlap felhasználóktól, felhasználóknak lett készítve. Mindenki fontosnak találja, hogy vásárlás előtt az árakat és az üzletek kínálatait össze tudja hasonlítani. Sokszor, kevés a kedvezmény, vagy nem minden üzletben kapható – ezért érdemes az online katalógusokat megtekinteni. De több előnye is van a Prospecto.hu weboldal használatának. Sokszor az üzletek exkluzív akciós kuponokat adnak ki  katalógusaikban. Így pénzt takarítsz meg, ugyanis ez a legfontosabb célod! Mielőtt vásárolni indulnál, tekintsd meg az akciókat a Prospecto.hu weboldalon.

A Prospecto.hu weboldal csapata, fiatal és lelkes emberekből áll, akik napról napra mindent megtesznek azért, hogy jobbá és könnyebben  használatóvá tegyék a kedvenc reklámújság és katalógusok honlapját. A csapat tagjai mindig rendelkesésedre állnak, és segítenek bármilyen próbléma megoldásában. Minden nap, Hétfőtől -Péntekig, 9-től 18-ig várjuk észrevételeiteket.

 

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban

Megértettem