A szolgáltatásminőség biztosítása érdekében Prospecto.hu cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a Prospecto.hu létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheti a cookie-kat. Tudja meg, hogyan működik a beállításokban

A weboldalról

Prospecto.hu weboldal felhasználóktól felhasználóknak lett készítve. Mindenki fontosnak találja, hogy az árakat és az üzletek kínálatait össze tudja hasonlítani vásárlás előtt. Sokszor, néhány kedvezmény számban limitált, vagy nem minden üzletben kapható – ezért is érdemes az online katalógusokat megtekinteni. De több előnye is van a Prospecto.hu weboldal használatának. Sokszor az üzletek exkluzív akciós kuponokat adnak ki  katalógusaikban. Így Ön pénzt tud spórolni, ami az Ön legfontosabb célja! Gondolja jól meg mielőtt vásárolni menne és tekintse meg az akciókat a Prospecto.hu weboldalon.

A Prospecto.hu weboldal csoportja, fiatal és lelkes emberekből áll, akik napról napra mindent megtesznek, hogy jobbá és könnyebben  használatóvá tegyék a kedvenc reklámújság és katalógusok weboldalát. A csapat tagjai mindig rendelkesésére állnak, hogy segítsenek megoldani bármilyen típusú problémáját. Minden nap, Hétfőtől -Péntekig, 9-től 18-ig várják észrevételeiket.

notification circle blue
Hé! Pont most jelent meg az új (brandName) újság. Nézze meg a reklámújságot ITTés spóroljon pénzt!